04.05.2018 | Lukuaika: 1 minuutti

Kevät tuli ryminällä tänä vuonna – lyhyen, mutta sitäkin lumisemman talven jälkeen on ihana valita päälle keveämpää ja kepeämpää kevätvaatetta. Koska vaatteita kuitenkin voi vähennellä vuodenaikojen vaihtelun johdosta vain pikkuhiljaa, moni aloittaakin kevätvaatteiden hankinnan takista . Tänäkin keväänä takit ilahduttavat monipuolisuudellaan; klassikkovalinnat esim. trenssi ja nahkatakki saavat rinnalleen lisää värejä, kuvioita ja uudenlaisia leikkauksia sekä malleja.

Farkkutakki on kevään suosikki

Yksi vanha klassikko on tänä vuonna taas löytänyt tiensä kauppojen hyllyille: farkkutakki! Farkku on toki ikiaikainen suosikki, mutta tänä keväänä on taas muodikasta kokofarkkuinen asuvalinta. Myös esim. valkoinen farkkutakki on tehnyt selvästi uuden tulemisen. Takeista myös vihreä parkatakki on aina sopiva valinta kevääseen, mutta siitäkin on tänä keväänä ollut nähtävillä uudenlaisia värejä perinteisen vihreän rinnalle.

Farkun lisäksi urheilullinen muoti on tänäkin keväänä onnistunut valinta. Erilaiset urheilulliset takkivalinnat voi yhdistää tänä keväänä ihan siihen jokaisen perusarkiasuun. Pukeaksesi urheilullisen takin sinun ei tänä keväänä siis tarvitse lähteä pururadalle. Klassiset kevään takkivalinnat trenssi ja nahkatakki saavat siis rinnalleen farkun uuden tulemisen, sekä jo monta sesonkia pinnalla olleen urheilutakin. Monikäyttöiset vaatteet luovat toimivan vaatekaapin perustan sekä hyvän kokonaisuuden. Panosta siis klassikoihin, mutta mieti miten voit tuoda muodin uusia tuulia omaan pukeutumiseesi. Laadukas farkkutakki kestää monta sesonkia, eli voit kaivaa sen taas seuraavan farkkutrendin tullen jälleen kaapista.

Myös kevytuntuvatakki on helppo valinta kevään lisäksi syksylle; ja usein jopa juhannukseen…. Kevätsään oikullisuus on otollinen kevytuntuvatakille; kun yhtäkkiä sataakin räntää, tai lämpö yllättää on tämä takki helppo kiskaista päälle tai kevyt kantaa mukana.

Takki on usein monelle iso ostos. Tällöin kannattaa tehdä valinta, joka imartelee omaa vartalomallia, ja miellyttää silmää – se maksaa usein yhtä paljon kuin huonosti istuvakin.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *