05.01.2018 | Lukuaika: 3 minuuttia

Uusi vuosi on alkanut uusine kujeineen ja lupauksineen ja samalla vanhalle vuodelle on vilkutettu hyvästit. Tässä kahden vuoden taitekohdassa on kauriin tähtimerkin aika. Ympärillä vallitseva vuoden pimein ajanjakso ei lannista kunnianhimoista ja käytännöllistä kaurista, joka pyrkii tehokkaasti ottamaan ilon irti jokaisesta päivästä. On aika jättää taakse iloa pursuavan jousimiesnaisen tähtimerkki ja tutustua tarkemmin kaurisnaisen mieltymyksiin niin tyylin kuin myös rakkauden suhteen.

[04-01-18-1]

Kauris ja tyyli

Kaurisnainen tietää tarkkaan, mitä hän haluaa, ja suuntaa kaiken energiansa sen saavuttamiseen. Hänen päänsä on täynnä toteuttamiskelpoisia visioita, jotka hän suunnitelmallisesti ja resursseja haaskaamatta pyrkii toteuttamaan. Kauris on usein hyvin tietoinen vaatekaappinsa sisällöstä ja ostoskierros hänen kanssaan on harvoin päämäärätöntä haahuilua tai tarpeettomia heräteostoksia – kauris täydentää kaappinsa puutteita järjestelmällisesti. Ja säästeliäänä luonteena myös hintatietoisesti! Uusimmista muotivirtauksista hän suodattaa omaan tyyliinsä sopivat elementit ja sortuu harvoin vaatekappaleisiin, jotka ovat liian sesonkisidonnaisia.

Juhlavampiin tilaisuuksiin kaurisnainen pukeutuu mielellään naisellisesti. Katseita kääntävä, vartaloa korostava samettimekko on kuin luotu alkavan vuoden juhliin ja sen syvän viininpunainen väri yhdessä pisaranmuotoisen pääntien kanssa synnyttävät kaurisnaisesta todellisen juhlien kuningattaren. Mekkoon sopivat saumattomasti keltakullan väriset korut, jotka hehkuvat lämmintä hehkuaan sensuellia samettitaustaa vasten. Ilmavan kevyt huivi ja tekomokkaiset avokkaat, joissa on sirot remmit ja kullanväriset detaljit, täydentävät kokonaisuuden. Mustassa tilkkutyylisessä iltalaukussa kaurisnainen kantaa mukanaan ne kaikista tärkeimmät tavaransa.

[04-01-18]

Kaurisnaisen arkityyli on huolitellun rento. Kuvan asun muodikkaan midi-pituisen hameen yksityiskohta on täyspitkä nappilista. Hameeseen kaurisnainen yhdistää ruskeat nahkasaappaat, joilla on hyvä kävellä pitempiäkin matkoja. Ihanan pehmoinen neule on omiaan kaurisnaiselle: pyöreä pääntie ja muodikas helma antavat asulle naisellista charmia. Kuusenvihreä tekomokkainen takki on paitsi supertrendikäs myös kaurisnaisen mieleen. Neulehuivi on käytännöllinen asuste kylmällä säällä ja oiva keino tuoda asuun kerroksellisuutta. Pieni niitein koristeltu olkalaukku tuo huolettomaan tyyliin sopivasti särmää.

Elegantti ja mukavuudenhaluinen, mutta samalla funktionaalinen ja rento – näillä sanoilla voisi kuvailla kauriin sisustustyyliä. Hänellä on paljon luovia ideoita ja hän tietää, että kodin ilmettä on helppo päivittää pienillä muutoksilla vaihtelunhalun ja vuodenajan mukaan. Tämä piirre auttaa säästeliästä kaurista myös pysymään budjetissa. Ajaton tyyli, harmoniset värit ja valkoisen sävyt, puun ja nahan tuntu sisustuksessa saavat kodin tuntumaan omalta. Pörröisen pehmeät matot ovat kauriin suosikkisisustuselementtejä ja niitä kotiin mahtuu usein useampiakin.

Kauris ja rakkaus

Kauriin odotukset rakkaudessa ovat korkealla. Se, joka onnistuu herättämään kauriin kiinnostuksen ja voittamaan hänen luottamuksensa saa nopeasti huomata, että kauris panostaa tunteeseen täysillä. Hän ottaa mielellään ohjat käsiinsä ja luo romanttiset edellytykset suhteen onnistumiselle.

Bildschirmfoto 2018-01-03 um 15.53.54

Impulsiivinen härkä voi alussa saada kauriin tuntemaan itsensä epävarmaksi, mutta tämä tunne voi myös johtaa siihen, että heidän välilleen syntyy voimakas vetovoima. Uteliaisuuden herätessä ja kipinän syttyessä kanssakäyminen johtaa nopeasti seuraavalle tasolle, ja molemmat viihtyvät intensiivisesti toistensa seurassa.

 

 

 Bildschirmfoto 2018-01-03 um 15.53.54

Neitsyt sopii kauriille kumppaniksi erinomaisesti, sillä heidän luonteessaan on paljon yhteistä. Neitsyen jalat maassa -asenne sekä suunnitelmallisuus tukevat kauriin ominaisuuksia ja yhdessä he kykenevät selvittämään erimielisyydet ja elämän eteen tuomat kriisitilanteet ilman, että parisuhde kärsii siitä liiaksi.

 

 

Bildschirmfoto 2018-01-03 um 15.53.54

 

Skorpioni ymmärtää paremmin kauriin ajatusmaailmaa kuin kukaan muu. Hän malttaa myös pitkäjänteisesti antaa kauriille aikaa seurata sydämensä ääntä eikä painosta tätä tekemään liian nopeita päätöksiä. Kauris nauttii skorpionin antamista pienistä huomionosoituksista ja erityisesti skorpionin kyky yllättää kauris silloin, kun hän sitä vähiten odottaa, saa suhteen kukoistamaan vaikeinakin aikoina.

 

Bildschirmfoto 2018-01-03 um 15.53.54

Herkkä kalat tuo realistisen kauriin arkeen luovuutta ja mielikuvituksellisuutta. Lisäksi kalat arvostaa kauriin tavoin uskollisuutta ja yhdessä tekemistä, joka saa arjen tuntumaan helpolta ja sujuvalta. Kauriin ja kalojen suhde voikin olla yksi kestävimmistä.

Bildschirmfoto 2017-12-06 um 12.52.26Oletko sinä kauris ja löysitkö itsesi tai läheisesi kuvauksesta?

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia
    1. Hei Ritva!

      Julkaisemme horoskooppeja lisää sitä mukaan, kun horoskooppimerkki vaihtuu kalenterin mukaan. Nyt esittelyvuorossa on kauris.

      Terveisin Senni