05.03.2016 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kevään ensimmäisiksi ja merkittävimmiksi tekijöiksi muotitrendeissä nousevat selvimmin esiin hempeys ja runsaus. Pukeutumisessa ei siis voi mennä harhaan, jos päältä löytyy joko pastellin sävyjä, pitsiä tai röyhelöitä.

Trendien haltuun ottamisessa tulee pitää mielessä, ettei yritä laittaa jokaista trendiä yhteen kerralla vaan vain yksi esiin nouseva vaatekappale kerrallaan päälle ja rinnalle yksinkertaisia ja hillitympiä perusvaatteita. Näin on helpoin luoda trendikäs ja hyvännäköinen asu, jos tuntee epävarmuutta asukokonaisuuden luomisessa.

Herkät pastellin sävyt

Hempeys tarkoittaa pastellin sävyjä, kuten roosaa ja puuteria, vaaleaa mintunvihreää, vaaleansinistä ja herkkää keltaista. Pastellivärit sopivat moneen tilanteeseen, niin työvaatteeseen, juhliin kuin arkisiin illanviettoihin. Pastelliväri on helppo yhdistää valkoiseen, jolloin saadaan aikaan rauhallinen ja raikas kokonaisuus. Jos haluaa jämäkämmän näköisen asun, kannattaa esimerkiksi pastellivärisen puseron kaveriksi valita tummempisävyinen jakku.

klingel pastellipaidat

Naisellinen pitsi

Romanttisuutta ja naisellisuutta korostaa kaunis pitsi. Pitsiä voi olla pienempänä yksityiskohtana esimerkiksi paidan olkapäissä tai hartia-alueella. Myös koko vaate voi olla pitsinen kuten esimerkiksi mekoissa, joissa on kuitenkin alla peittävämpi kangas. Jos pitsin kokee osin liian läpinäkyvänä tai olkapäiltä liian paljastavana, voi paidan alle pukea ohuen alustopin tai pitsisen t-paidan kanssa harteille huivin. Pitsivaate on ehdoton suosikki trendikkäälle naiselle, joka ei pelkää korostaa naisellisuutta.

 

klingel pitsivaatteet

Runsaat röyhelöt

Viktoriaanisilla röyhelöillä on helppo korostaa tai peittää vartaloa. Röyhelöt olivat muodissa 90-luvun alussa ja nyt ne ovat trendikkäämpiä kuin koskaan ennen. Röyhelöä on useimmiten puseroiden miehustassa, kauluksessa tai hihansuissa. Röyhelö voi olla pienempää rypytystä tai sitten näyttävämpää. Röyhelöt tulevat pääasiassa esiin juuri puseroissa ja jakuissa. Röyhelöitä ei kannata pelätä, kunhan muistaa pukea röyhelöpaidan kanssa yksinkertaiset ja yksiväriset housut. Löytyyköhän monen lukijan vaatekaapista vielä näitä 90-luvun röyhelöitä? Nyt on aika ottaa nämä ihanuudet esiin! Tämä trendi jakaa varmasti monen mielipiteen, tätä trendiä joko rakastaa tai kammoksuu.

 

klingel röyhelöt

 

Koetko olevasi epävarma trendien sopivuudesta itsellesi? Muotitrendeissä riittää, että poimit aluksi vain yhden itseäsi kiinnostavan trendin ja uskallat rohkeasti kokeilla myös erityylisiä vaatteita, mihin olet normaalisti tottunut ja voit yllättyä ja saada ystäväpiirissäsi ihailevia katseita.

 

Seuraavassa kirjoituksessani esittelen kevään muotitrendit menevälle naiselle, tiedossa farkkua ja hapsuja. Keväämmällä tulen kertomaan myös erilaista kuoseista, kuten kukkakuosista, joka pysyy pinnalla edellisen vuoden tapaan.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *