06.02.2020 | Lukuaika: 1 minuutti

Tässä blogipostauksessa kerromme, kuinka muuntaa perusvaatteista koottu asu juhlakelpoiseksi. Perusvaatekaapin tai perusvaatteiden tarkoitus onkin, että vaatteet sopivat monenlaisiin tarkoituksiin ja tilanteisiin stailauksesta riippuen. Kun asustat perusasun oikein, siitä syntyy glamouria huokuva ja säihkyvä juhla-asu!

Korut asun pääosassa

Korut saattavat tuntua pieniltä yksityiskohdilta, mutta niillä on suuri vaikutus asuun kokonaisuutena. Korut tuovat jo arkiasuunkin viimeistellyn ja huolitellun vaikutelman. Iltakoruja valittaessa ei siis ole aihetta arkailla: koruvalinnoilla vaikutat siihen, millaisen tyylin koko asusi saa. Suuret, näyttävät korvakorut antavat juhla-asulle dramaattisen ilmeen, kun taas helmikaulanauha viestii hillitympää eleganssia. Tai mikset maksimoisi ylellisyyden tunnetta antamalla eri tyylien kohdata toisensa? Hillitty helminauha yhdistettynä muhkeaan ja asennetta huokuvaan sormukseen on monisärmäisen juhlijan merkki.

Paljon puhuva laukku

Anna muodikkaan laukun varastaa show asussasi. Esimerkiksi paljettilaukku virittää kantajansa juhlatunnelmaan hetkessä ja levittää juhlatunnelmaa ympärilleen. Voit myös valita asuusi laukun, jonka väri erottuu joukosta ja joka symboloi juhlaa juuri sinulle. Uskalla satsata laukkuun, joka saa sydämesi sykkimään ja luo juhlafiiliksen mieleesi ja asuusi!

Juhlakengät antavat asulle hohdetta

Oletko ajatellut, kuinka tärkeä vaikutus oikein valituilla kengillä on omaan juhlatuuleesi ja asusi kokonaisvaikutelmaan? Juhlakengät saavat näkyä, ja niissä saa olla korkoa, keveyttä, hohdetta ja ylellisyyden tunnetta. Upeissa kengissä olet juhlan kuningatar!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *