22.04.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Kesä lähenee suurin harppauksin, ja tuskin maltamme odottaa helteitä ja virkistävää ensi kastautumista rantaveteen. Esittelemme lyhyesti joitakin kauden kuumimpia uima-asutrendejä ja lisäksi vinkkaamme eri vartalotyypeille sopivista uimapuvuista.

Kauden rantamuoti vilisee 50-luvun vaikutteita: leikkisiä pilkkuja, röyhelöitä, kurveja imartelevia rypytyksiä ja korkeavyötäröisiä bikinihousuja. Myös eläinkuosi on vahvasti esillä. Erityisesti seeprakuvio on tämän kesän suursuosikki somistaen sekä uima-asuja että rantamekkoja.

Näitä trendejä nähdään Klingelin valikoimassa yhdistettynä käytännöllisiin yksityiskohtiin, kuten leveisiin tukiolkaimiin, muotoileviin vuoriin ja povea tukeviin rinnanaluskaitaleisiin. Lopputuloksena on uima-asuja, joissa voi tuntea olonsa sekä mukavaksi että viehättäväksi. Ja se jos mikä on tärkeää uima-asuissa. Kun tunnet itsesi viehättäväksi, myös muut näkevät sinut sellaisena!

Alta löydät kuvaukset eri vartalotyypeistä. Kunkin kuvauksen yhteydessä on myös esimerkki kyseiselle vartalotyypille sopivasta uima-asusta.  Käytä sitä tarvittaessa inspiraationlähteenä ostaessasi uutta uima-asua. Voi olla, että päädyt aivan toisenlaiseen uima-asuun, ja se on täysin ok. Kuten sanottu, tärkeintä on, että sinä itse viihdyt uima-asussasi, ja että se tuntuu mukavalta ylläsi.

X-vartalo:

X-vartalolle sopivat mainiosti vyötäröä korostavat uima-asut. Kietaisuvaikutelman tekevä leikkaus tuo muodot kauniilla tavalla esiin. Mallimme Ninan yllä olevassa uimapuvussa on lisäksi solki, joka korostaa vyötärönseutua entisestään. Tämä lumoavan turkoosi uimapuku on todellinen suursuosikki!

A-vartalo:

A-vartalo on edukseen kaksivärisessä uimapuvussa, jonka alaosa on tummempi kuin yläosa. Jos olet enemmän bikinityyppiä, kokeile kuvioitua yläosaa ja yksiväristä alaosaa. Kuvan uimapuvussa on lisäksi kiva, epäsymmetrinen leikkaus, joka vie huomion hartiaseudulle.

V-vartalo:

Lantiota leventävä uimapuku tasapainottaa täydellisesti vartaloa, joka on kapeampi lanteilta kuin olkapäiltä. Tämä kaksiosainen uima-asu on todellinen 50-luvun unelma alaosan röyhelöineen ja suloisine pilkkuineen. Se sopii V-vartalolle kuin nakutettu.

H:vartalo:

Suora H-vartalo näyttää upealta tässä kaksiosaisessa uima-asussa, joka levenee hieman poven alla olevasta leikkauksesta lähtien. H-vartaloisen kannattaa valita uima-asuun hieman silmää hämäävä kuvio, joka luo vaikutelman todellisuutta kurvikkaammasta vartalosta.

O-vartalo:

Kuten X-vartalolle, myös O-vartalolle sopivat loistavasti uima-asut, joissa on vino, kietaisuvaikutelman luova leikkaus. Malli, jossa on sivuilla yksiväriset kaitaleet, kuten kuvan uimapuvussa, taikoo vartaloon muotoja.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *