16.10.2020 | Lukuaika: 3 minuuttia

Oletko ikinä ajatellut, että olemme melkeinpä kuin eri henkilöitä riippuen siitä, mitä vaatteita meillä kulloinkin on päällämme? Ennen kotoa lähtemistä voikin olla ihan hauska pysähtyä hetkeksi miettimään: Kuka olen tänään? Minkä puolen itsestäni haluan näyttää muille? Joskus jo räväkkä takki ja coolit kengät antavat ripauksen itsevarmuutta ja ryhtiä, mikä näkyy myös ulospäin. Tässä postauksessa esittelemme 3 erityylistä takkia, joissa todellakin kelpaa näyttäytyä syyskaduilla!

Itsevarmuutta, joka näkyy

Röyhkeä nahkatakki nostaa itsevarmuutta ihan huomaamatta. Yhtäkkiä sitä vain tuntee itsensä coolimmaksi ja räväkämmäksi kuin hetki sitten – erityisesti biker-nahkatakissa. Voiko olla, että biker-takista tarttuu James Deanin Nuori kapinallinen ?asennetta? Tyylille tyypilliset yksityiskohdat, kuten viisto vetoketju, leveätaitoksinen kaulus ja monet vetoketjutaskut vetävät katseita ja ovat sitä paitsi vartaloa imartelevat. Klassisen mustan sijasta voi valita erottuvammankin värin, sillä näin syksyn väriloistossa pitää nähdä vähän vaivaa näkyäkseen. Ja mikä hehkuisikaan kilpaa ruskan kanssa paremmin kuin punainen nahkatakki? Sara Lindholm ?malliston nahkatakki on valmistettu pehmeästä lampaannapasta, ja siitä on saatavissa koot 42–58. Takista löytyy kyllä muitakin värejä, jos punainen tuntuu liian silmiinpistävältä sinulle. Jos et halua hankkia aitoa nahkatakkia, Angel of Style ?merkki tarjoaa trendikkään vaihtoehdon tekonahkaisena. Sen kauluksessa ja sisäpinnassa on pehmeää tekoturkista, mikä antaa rokkityyliin lisäpotkua. Tekonahkatakkia löytyy ko’oissa 42–56.

Linkki: Lyhyt nahkatakki lampaannappaa (Punainen), Tekoturkissomistettu tekonahkatakki (Musta)

Piristävä väripilkku tuo hymyn huulille

Värikkään syksyn kääntyessä harmaaseen alkutalveen tarvitsemme kaikki mahdolliset paukut pysyäksemme hyvällä tuulella, erityisesti näin haastavina korona-aikoina. Hyvä keino estää mielialaa vajoamasta on kylpeä väreissä. Esimerkiksi jo pelkästään tämän värikkään ruudullisen takin katsominen saa hyvälle mielelle, joten miltä tuntuisi pukea se päällensä? Takki on peräisin MiaModa-mallistosta, ja siitä löytyy koot 42–62. Monivärisyydestään huolimatta tai ehkäpä sen ansiosta takki on helppo yhdistää muihin vaatteisiin. Mätsää takkiin yksivärinen, musta pooloneule sekä mustat housut ja kengät tai toista jotain sen kuosista löytyvää väriä käsilaukussa, kengissä ja laukussa. Ruutukuosissa on paljon sävyjä, joista valita, joten et voi mennä vikaan! Piristä omaa ja kanssaihmisten päivää väreillä ja lämpimällä hymyllä.

Linkki: Takki

Tyylikäs tilanteessa kuin tilanteessa

Välillä sitä haluaa näyttää itsestään klassisen tyylikkään puolen, jolloin MONA-malliston villakangastakki on varma valinta. Siinä on näyttävän leveä taitekaulus sekä isot napit edessä ja hihansuissa. Villakangastakin kevyesti vartaloa korostavat leikkaus sekä etu- ja takaosan muotoa antavat saumat luovat naisellisen siluetin. Takkia on saatavissa normaalipituisten kokojen (38–52) lisäksi lyhyissä ko’oissa (20–25), joten se käy myös sille, jolle pitkät villakangastakit ovat tavallisesti liian pitkiä. Parasta takissa on kuitenkin materiaali: villakangas on ihanteellinen pohjoiseen ilmastoon, sillä tiiviit villakuidut pitävät lämpimänä sekä hylkivät likaa ja vettä. Villakangastakin kanssa ei tarvitse valita tyylikkyyden ja mukavuuden välillä, ja siinä voi mennä niin ulkoiluttamaan koiraa sadesäässä kuin käydä ystävättärien kanssa kahvilla viileänä lokakuun päivänä. 

Linkki: Villakangastakki

Nyt sitten pitäisi valita näistä: nahkatakkinen rokkimimmi, iloa tuova väripläjäys vai tyylistä tinkimätön nainen – kuka sinä olet tänään?

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *