12.08.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Nahkahousut aiheuttavat osassa meistä tunteen epämukavista ja kuumista housuista, joita ei saa enää päälleen, kun kerran on ne riisunut. Totuus on kuitenkin toinen; kutsun niitä toiseksi ihoksi juuri sen takia, koska ne ovat niin miellyttävät päällä. Nahkahousut eivät siis ole synonyymi rokkarille, överiseksikkyydelle ja sitä kautta mauttomuudelle. Valitse selkeä väri; itsehän suosin usein mustaa, joka sopii yhtä hyvin kaiken kanssa ja antaa vielä vähän optista harhaa todellisuutta pienemmästä alaosasta. Pidä myös malli linjakkaana, jotta voit yhdistää housuihin mahdollisimman erilaisia yläosia. Vyötärön kuminauha antaa miellyttävää liikkumisvaraa. Ihanan pehmeä materiaali joustaa tarvittavan verran, mutta pitää kuitenkin housut mallissaan. Osalle meistä nahkahousut ovat yhä vahva muisto 90-luvulta, mutta niiden uudelleen tulemista ei tarvitse pelätä; leikkaukset ovat ihanan simppelit ja tosiaan  usein myös materiaali on eläinystävällisempää. (Käytän tekstissä sanaa nahkahousut, mutta toki myös tekonahkaiset housut käyvät yhtä hyvin yhdisteltäväksi erilaisten asujen ja tyylien kanssa.)

Nahkahousut ovat tyyliltään niin hienostuneet, kuin samalla myös vähän kapinallinen valinta. Ne ovat housut, jotka huomataan, mutta siltikin sillä hienostuneella twistillä. Nämä housut eivät nimittäin katso ikää eivätkä sukupuolta, vaan sopivat kaikille yhtä hyvin. Niissä tiivistyykin hyvin ajatus: ”vaatteet on sun aatteet”.

Työpukeutumista ajatellen valitse kaveriksi vaalea, ohut ja hyvin laskeutuva paitapusero. Ohut ja hyvin laskeutuva materiaali antaa kivan vastapainon paksummalle ja omalla tavallaan jäykälle housumateriaalille.

Ulos juhlimaan lähdettäessä, koita välillä farkkujen sijaan nahkahousuja. Ne tuovat asuun saman rennon yhdistelmän tyyliä ja asennetta olematta liikaa. Samalla lailla kuin keveät materiaalit, myös pitsi tuo nahkaan yhdistettynä kivaa rouheutta. Tämä onkin se yksi iso asia, mistä ko. housuissa erityisesti pidän: niin moni materiaali toimii sen kanssa täydellisesti.

[12.08.2019-3]

Samalla lailla kuin kotona voit olla farkuissa, voit yhtä hyvin olla näissäkin housuissa. Valitse kaveriksi ihana ylisuuri neule, jotta olo on kotoisa, pehmyt ja lämmin.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *