07.10.2013 | Lukuaika: 1 minuutti

Tervetuloa uuteen, aikuisten naisten omaan yhteisöön, nyt on naisten haun vuoro!

Naisten haku -yhteisö on avattu vastaamaan siihen tarpeeseen, jonka olemme asiakkailtamme useissa yhteyksissä kuulleet. Suomen markkinoilla ei verkossa ole aikuisille naisille omaa yhteisöä ja aikuisen naisen blogeja on harvassa, vaikka nuorten verkkoyhteisöjä kasvaa joka oksalla. Meille aikuinen nainen ja hänen tarpeensa ovat kaiken toimintamme lähtökohta ja naisten haku onkin juuri sinun yhteisösi, juuri sinua varten avattu. Odotamme innolla, että pääsemme jakamaan vinkkejä ja neuvoja eri alueilta muodista kodinhoitoon ja terveydestä puutarhahommiin sekä osallistumaan keskusteluun kanssasi eri aiheista!

Naisten haun eri osa-alueita ovat aikuisten naisten ja miesten tyylit, sisustusvinkit, keittiötuotteet, puutarhatyöt sekä terveys ja yleinen hyvinvointi. Oikean reunan valikosta klikkaamalla pääset selaamaan kirjoituksia ja kommentoimaan niitä. Blogeissamme kirjoittavat KLiNGELin omien bloggaajien lisäksi lukijabloggaajamme sekä eri osa-alueiden ammattilaiset. Jos sinulla on aiheisiin liittyviä kysymyksiä, joista erityisesti toivoisit blogikirjoituksia, voit lähettää kysymyksesi meille ja experteillemme yläpalkin Kysy meiltä -linkin kautta.

Tämän yhteisön taustalla toimii saksalainen tavaramerkki KLiNGEL, joka on erikoistunut aikuiseen kohderyhmään. Meillä valokeilassa ovat kypsän iän saavuttaneet, aikuiset ihmiset ja heidän tarpeensa. Ikääntyminen ei meillä tarkoita elämänilosta luopumista, hiljentymistä ja kauniiden vaatteiden unohtamista vaan elämän parhaan ajan alkamista. Itsevarmuutta, rohkeutta ja elämäniloa löytyy tästä kohderyhmästä vaikka muille jakaa ja tämän vuoksi haluamme tarjota teille kohtaamispaikan, jossa voitte keskustella samanhenkisen seuran kanssa muodista, sisustuksesta ja elämästä sen kaikkine kirjoineen.

Tervetuloa mukaan tälle jännittävälle matkalle muodin pyörteisiin, toivottavasti viihdyt blogiemme parissa ja löydät täältä inspiraatiota ja ideoita!

 

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia
  1. Pirteää ja virkistävää seurattavaa, rentouttaa ja tuo hyvää mieltä.

    1. Kiva kuulla, että tykkäät Eeva 🙂 Millaisista aiheista haluaisit lukea jatkossa?