26.02.2014 | Lukuaika: 1 minuutti

 

Naisten niksiviikkojen keittiöviikko tuotti hirmusadon todella näppäriä keittiöniksejä! Voittajien valinta ei ollut ihan yksinkertaista, mutta olemme nyt saaneet valittua kaksi huippuniksiä.

Niksien kirjoittajat on jo tavoitettu ja suloiset retrohenkiset keittiövaa’at ovat pian matkalla heille!

Tässä vielä voittajaniksit, kannattaa kokeilla!

 

Sirkka V. antoi vinkin kätevään pölyjen pyyhintään:

Jos keittiönkaapiston päällä on ylimääräistä tilaa, joka kerää pölyä ja rasvaa, kannattaa laittaa kaapiston päälle talouspaperia. Teippaa talouspaperin reunat kiinni maalarinteipillä. Pöly ja rasva kerääntyvät kaapin pinnan sijaan talouspaperiin ja voit seuraavan siivouksen yhteydessä käteväsi pyyhkäistä vielä pinnat kevyesti. Tämän jälkeen uudet paperit vain tilalle seuraavaa siivouskertaa odottamaan!

 

Sanna V. puolestaan neuvoi miten saada sitruunalla jääkaapin eri tuoksut kuriin:

Jos olet järjestämässä juhlia, joissa vieraat saattavat laittaa omia juomiaan viilenemään, kannattaa juhlapäivän aamuna laittaa sitruunaa jääkaappiin. Laita lautaselle 1-2 sitruunaa puolitettuina ja aseta se jääkaappiin. Jääkaapissa on tämän jälkeen oikein raikas tuoksu vieraiden saapuessa juhlimaan.

Onnea voittajille!

 

Tällä viikolla keräämme käteviä tekniikkavinkkejä ja kaksi parasta vinkkiä voittavat hopeanpuhdistuslevyn! Jos sinulla on takataskussa mainio tekniikkaan liittyvä vinkki, kannattaa nyt jakaa se meidän ja ystävien kera Naisten niksiviikoilla.

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *