07.05.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kuulutko niihin, jotka pandemia on saanut vihdoin tekemään päätöksen koiran tai kissan hankkimisesta? Vai ovatko nelijalkaiset ystävät olleet osa perhettäsi jo kauan? Oli miten oli, jokaiselle eläinystävälle on selvää, että lemmikki on uskollinen ystävä, joka tuo iloa arkeen ja kuuntelee huolissa ja murheissa. Kotieläin kaipaa läheisyyttä ja antaa sitä pyyteettömästi. Meiltä Klingeliltä löydät useita hauskoja tuotteita, jotka tuovat hymyn niin omistajan kuin myös lemmikin huulille! Tervetuloa tutustumaan – saatavana tuotteita sekä kissa- että koiraihmisille!

Lempieläimenä koira

Haluatko näyttää, että koirasi on sinun koko maailmasi ilman, että sinun tarvitsee kuitenkaan ryhtyä tatuointihommiin? Tatuointia helpompi, mutta yhtä pysyvä muisto on koru, joka symboloi karvaista ystävääsi. Klingelin koruvalikoimasta löydät kaulakoruja sekä riipuksia kullan ja hopean sävyissä. Vai miten olisi tyylikäs rintakoru ja söpö koirapainatuksella varustettu T-paita?

Linkki: Paita, Hopeinen koiranpenturintakoru, Naisten rannekello, Koirariipus 1, Koirariipus 2, Koirariipus 3, Täältä löydät lisää koira-aiheisia tuotteita

Rakkaudesta kissoihin

Kissarakas ihminen valitsee tietenkin mieluusti kissa-aiheisen riipuksen. Myös söpöt paidat ja yöpaidat, joissa on suloisia kissapainatuksia, muistuttavat lempieläimestäsi. Tai mikset sisustaisi kotiasi lempieläimesi mukaan: sisustusosastoltamme löydät kissateemalla somistettuja koristetyynynpäällisiä, pöytäliinoja ja pyyhkeitä! Persoonalliset kodintekstiilit ja yksityiskohdat tekevät kodista paikan, joka huokuu rakkautta – vaikka sitten kissarakkautta. Taitavasti toteutetut kissakuosit ihastuttavat varmasti muitakin kuin kissanomistajia!

Linkki: Naisten kissakello, Kissariipus 1, Kissariipus 2, WC-istuin, Kissa-aiheiset huopatohvelit, Kulmahylly, Täältä löydät lisää kissa-aiheisia tuotteita

Käytännöllisiä tuotteita eläimen omistajalle

Koirilla ja kissoilla on paljon yhteistä niiden erilaisesta temperamentista huolimatta. Useimmat meistä ovat eläinrakkaita lajista riippumatta, joten mikset valitsisi söpöä tassukuosia? Ylistä perheen koiria, kissoja ja muita tassullisia petaamalla sänkyysi soma pussilakanasetti, jonka kuosissa tassuttelee yksi jos toinen eläinystävä. Jos kotoasi löytyy koira, ansaitsee se lepohetkiinsä oman paikan tunteakseen olonsa kotoisaksi. Klingeliltä löydät pehmoiset viltit ja lemmikeille tarkoitetut nukkuma-alustat, joita voi asetella sänkyyn, sohvalle tai lattialle. Alusta on mainio autonistuintenkin suojana. Kätevä apuväline lemmikin omistajalle on myös rampin ja rappusen yhdistelmä, jonka avulla koirasi pääsee kipuamaan itse ylös sängylle tai sohvalle, jos se on liian pieni tai vanha hyppäämään itse. Vältyt ylimääräisiltä nostoilta, varsinkin keskellä yötä!

Linkki: Pussilakanasetti, Tassuriipus, Koiranmatto 1, Koiranmatto 2, Kultainen tassuriipus, Koiran ramppi/rappuset

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *