25.10.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Piristä syys- ja talvityyliäsi muodikkailla ja pirteänvärisillä asusteilla. Päällysvaatteiden klassiset värit saavat huikean kasvojen kohotuksen leikkisistä laukuista. Moni pukee saman pipon, kaulaliinan ja olkalaukun talven jokaisena päivänä. Riskinä on, että kauden lopussa asusteet näyttävät kuluneemmilta kuin ne ovatkaan. Monet tuotteet eivät myöskään ole tehty jokapäiväistä käyttöä varten. Kirjoittamaton sääntö itse asiassa on, että vaatteet ja tietyt asusteet kestävät parempana kauemmin jos niiden antaa levätä vähintään joka toinen päivä. Tämä ei ehkä päde varsinaisesti juuri pipoihin, mutta ehdottomasti kenkiin, laukkuihin ja muihin asusteisiin, jotka joutuvat kestämään arkista tuulta ja tuiskua.

 

Aloitetaan klassikolla. Tämä olkalaukku soveltuu kannettavaksi niin olkapäällä kuin myös selän yli pujotettuna. Kuten kuvasta käy ilmi, laukussa on vetoketjusuljenta. Turkoosiin taittava sininen väri on helppo yhdistellä, ja laukun tilava koko mahdollistaa kaikkien tärkeiden tavaroiden mukaan pakkaamisen.

 

Pieni, beigen värinen unelma on superkäytännöllinen. Väri sulautuu mainiosti ruskean, punaisen ja harmaan sävyihin. Musta somistereunus tuo tyyliin asennetta.

Pikkumusta ei jätä ketään kylmäksi! Syksyn supersuosikki, jos meiltä täällä toimituksessa kysytään. Upeat punaiset detaljit ovat todellinen piristysruiske.

Minkälainen olkalaukku sopii sinun syys- ja talvityyliisi? Klikkaa kotisivuillemme ja selaile laukkuvalikoimaa. Sieltä löydät yllä esitellyt laukut sekä paljon muita laukkuja ja asusteita.

 

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *