15.12.2020 | Lukuaika: 3 minuuttia

Oloasut, verryttelypuvut ja muut perinteiset kotivaatteet ovat kokeneet aikamoisen nousun. Nyt kun kotona vietetään tavallista enemmän aikaa, ja monet jopa tekevät kotoa käsin töitä, on olovaatteista tullut osa arkivaatekaappia. Ja koska olovaatteissa vietetään enemmän aikaa, on mukavuuden ja pehmeyden lisäksi tärkeäksi kriteeriksi tullut myös edustavuus: kotivaatteiden pitää olla ainakin sen verran siistejä, että niissä kehtaa näyttäytyä muille. Esimerkiksi jos videopuhelu yllättää, voi näyttää freesiltä ihanassa veluurioloasussa vanhan kulahtaneen verkkarin sijaan.

Satsaa suloiseen settiin!

Yhteensopiva ylä- ja alaosa tekevät heti astetta pukeutuneemman vaikutelman. Nykypäivänä perinteinen harmaa collegepuku ei ole enää ainoa vaihtoehto, vaan oloasuissakin on valinnanvaraa. Saatavissa on kaikkia värejä ja jopa erilaisia kuvioita, kimalletta ja koristeraitoja. Materiaaleista löytyy collegekangasta, pehmeää veluuria, joustavaa jerseytä jne.  Oloasut muuntuvat tämänhetkiseen arkeemme: voit tehdä samassa asussa etätöitä, puuhastella kotona ja käydä lenkillä tai kaupassa. Kuvassa näet mallimme Ninan päällä harmaa-mustan veluurioloasun, joka on puhdaslinjainen, mutta ei tylsä – koristekivet ja kimallenauhat pitävät siitä huolen!

Linkki: Oloasu 1, Oloasu 2

Oma tyyli omassa koossa – isot koot 54–66

Me klingeliläiset pidämme tärkeänä, että jokainen nainen voi pukeutua oman tyylinsä ja mieltymystensä mukaisesti eikä sen mukaan, minkä kokoinen on – tämä pätee myös olovaatteisiin! Useimmat valikoimamme oloasuista, verkkareista ja olovaatteista on saatavissa kokoon 54 asti, ja monet jopa kokoon 66 asti. Esimerkiksi Ninan päällä olevaa vanharoosaa aamutakkia löytyy kokoon 54 asti. Aamutakin reiluissa kauluskäänteissä on somisteena pieniä koristekiviä, jotka antavat siihen hitusen säihkettä. Aamutakin ylellisen pehmeä plyysimateriaali sisältää Cotton made in Africa -merkittyä puuvillaa, joten tilaamalla tuotteen tuet afrikkalaisten puuvillanpienviljelijöiden elinoloja ja kestävää kehitystä.

Linkki: Plyysikylpytakki

Sporttisesti verkkareissa

Verkkarit eli verryttelyhousut ja -puvut käyvät perinteisesti hyvin kotivaatteiksi. Verkkarit ovat oloasuja sporttisemmat, ja niissä nähdään käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten kiristysnyörillistä huppua ja vetoketjutaskuja. Verkkaritkin on kätevintä hankkia kokonaisina pukuina: klassinen 2-osainen verryttelypuku koostuu yhteensopivasta verryttelytakista ja housuista. Klingeliltä löytyy myös 3-osaisia pukuja, joihin kuuluu verryttelytakin ja housujen lisäksi paita tai joissa on verryttelytakki ja kahdet eriväriset (tai jopa eripituiset) housut. Näin sinulla on vielä enemmän yhdistelymahdollisuuksia.

Linkki: Olohousut, Oloasu

Mukavasti kohti uutta vuotta

Tänä vuonna voit ottaa uuden vuoden vastaan mahdollisimman mukavasti eli ihanissa olovaatteissa, jotka eivät kiristä tai purista. Eli sen sijaan, että pukeutuisit kapeaan kotelomekkoon, voit sujauttaa päälle joustavan oloasun. Jos kaipaat uuden vuoden aattoon hieman juhlavuutta, vedä päälle liikkumavapautta antava kotimekko tai kaftaani. Näin saat uuden vuoden aattoosi buduaarin tunnelmia. Psst! Uusi vuosi antaa mainion tekosyyn panostaa uuteen oloasuun, vaikka vanha olisikin vielä melkein ehjä.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *