08.02.2018 | Lukuaika: 2 minuuttia

Tuntuuko linnunlaulu ja kukkien väriloisto näin keskitalvella kaukaiselta ajatukselta? Toki hetkisen saamme vielä odottaa kevätpurojen solinaa, mutta aika rientää nopeaan. Ja ilouutinen muodista kiinnostuneille: kevätmuoti on jo täällä! Uusi Laura Kent -mallisto taikoo meidät hetkessä keskelle kiihtyvään tahtiin sulavia kinoksia. Pian on aika paljastaa kalpeat kasvot heräilevän auringon syleiltäväksi ja kaivaa kaapista puhtaan valkeat farkut. Tässä blogipostauksessa esitelty marjapuuron sävyjä jäljittelevä malva on hempeä sekoitus viatonta roosaa ja viileää violettia. Sen vahvuuksiin kuuluu puuterisen utuinen sävy, joka sopii monelle sekä moneen makuun.

Anna sataa – piristä sadepäivää hyvänmielen vaatteilla

[09-02-2018-1]

Kohokohta: Sateenvarjo? Ei kiitos! Keväisen sadepäivän pelastaja on tyylikäs sateenkestävä takki Laura Kent -mallistosta. Ja mitenkäs muuten kuin malvan värisenä! Pidempi helma ja kiristysnauhalla varustettu huppu varmistavat kuivana pysymisen vaativammassakin säässä. Todellinen monilahjakkuus takiksi!


Perusvaatteet:
 Elegantin sadetakin kaveriksi sopivat parhaiten housut, jotka ovat jämäkkää kangasta mutta silti toimistokelpoiset. Valkoiset Laura Kent -farkut, joiden lahkeissa on sievät metallinhohtoiset somisteet tuovat juuri sopivasti asuun sitä jotain. Jos haluat annostella hyppysellisen lisää naisellista eleganssia, pue takin alle kevyt neulepusero, joka hehkuu hopean sävyissä.

Asusteet: Jalat ovat kuin kotonaan klassisissa tennareissa. Parhaat kengät ovat kengät, joita voi pitää koko päivän ja joihin voi luottaa vaihtelevassakin säässä. Asuun valitut korokepohjatennarit ovat suloisen vanhanroosan väriset noudattaen samaa väriskaalaa! Vinkki: Hoida säännöllisesti pehmeitä nappanahkakenkiä niille tarkoitetulla hoitoaineella. Näin kenkäsi palvelevat sinua pitkään.

Vältä näitä: Älä pilaa herkkää tunnelmaa mustalla käsilaukulla vaan pysyttele vaaleissa luonnon sävyissä. Kuvassa esitelty modernin pelkistetty olkalaukku hurmaa hillitysti kiiltävällä kullanhohtoisella pinnallaan ja vaalealla värillään.

Päivitetty kevät-asu päästä varpaisiin

[09-02-2018-2]

Kohokohta: Laura Kent -malliston tekonahkajakun juju on koristeellinen, pääntietä ja etureunaa kiertävä punos. Tyylikäs jakku on asun johtotähti, joka kerää taatusti katseita ja kohteliaisuuksia! Jakun edestä avoin malli antaa sille rentoutta ja trendikästä otetta. Liekö tämä jakku uusi suosikkisi?
Perusvaatteet: Pue jakun alle samansävyinen pusero. Täydennä moderni look hyvin istuvilla joggerseilla. Vinkki: yhdistä alaosaksi vaaleita sävyjä, jotka kirkastavat ja raikastavat hämyistä malvaa ja saavat aikaan harmonisen kokonaisuuden.

Asusteet: Asun kenkävalinnassa on varminta luottaa moderniin kenkätyyliin. Hopeanväriset nauhakengät ovat kuin luodut jatkamaan asun eleganttia linjaa. Kesän saapuessa asu on edelleen ajankohtainen, kun yhdistät siihen kevyet sandaalit. Valitsetpa kengiksesi minkä mallin tahansa on hyvä muistaa, että hippunen kiiltoa ja vaalea värisävy tasapainottavat kauniisti malvan väristä asua.

Vältä näitä: Koru viimeistelee asun. Voisi jopa radikaalisti sanoa, että oikealla koruvalinnalla voi nostaa vaatteet uusiin ulottuvuuksiin ja taikoa arkiasusta juhlakelpoisen, kun taas toisaalta väärä koruvalinta voi tehdä tyylistä sekavan. Siksipä tyylikäs ja tarkkaan harkittu koruvalinta on oleellinen asia, johon kannattaa uhrata hetki aikaa. Pelkistetyt hopeanväriset korvakorut ja hennon huomaamattomat rannekorut ovat omiaan täydentämään asukokonaisuuden ilman ylikorostusta. Unohda siksi ketjumaiset, liian koristeelliset korut. Upeasti koristeltu jakku on riittävän näyttävä sellaisenaan, eikä se tarvitse ympärilleen enempää kimalletta.

Molemmat yllä esitellyt Laura Kent -malliston asukokonaisuudet siirtävät ajatukset kohti kevätkatuja. Kerro meille, kumpi asu on sinun suosikkisi!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *