30.01.2014 | Lukuaika: 1 minuutti

 

KLiNGELin paketintoimittaja on jo pitkään ollut MyPack ja noutopisteitä ovat Valintatalot, Siwat, Euromarketit sekä Matkahuollon toimipisteet.

Vuoden vaihteesta lähtien on MyPack-noutopisteissä saattanut näkyä uusi logo ja nimi yritykselle PostNord Logistics. MyPack tuleekin vähitellen vaihtamaan nimeä tähän uuteen, mikä johtuu yrityksen uudelleen organisoinnista.

MyPackin omistaa Ruotsin posti ja yritys on nyt päättänyt yhtenäistää pohjoismaista imagoaan, jotta asiakkaat löytävät helpommin etsimänsä ja järjestelmät toimisivat helpommin maiden välillä.Tästä johtuen yritys on päättänyt vaihtaa MyPack-tavaramerkistä PostNord Logisticsiin.

  

Mitä tämä tarkoittaa KLiNGELin asiakkaille?

Muutos näkyy asiakkaillemme vain nimellisesti. Pakettien noutopisteitä ovat edelleen Valintatalot, Siwat, Euromarketit ja Matkahuolto. Siirtymävaiheen ajan noutopisteissä tulee myös näkymään sekä MyPackin että PostNordin logot.

Suurin muutos asiakkaillemme on se, että pakettien seuranta ei enää tapahdu MyPackin sivuilla vaan PostNordin sivuilla. Seuranta tapahtuu kuitenkin edelleen samalla tavoin kuin aiemmin eli lähetysvahvistuksen mukana tulleen seurantatunnuksen avulla.

Sähköpostilla lähetettävien lähetysvahvistusten mukana tulee myös edelleen suora linkki pakettisi seurantaan, samoin kuin aiemminkin. Siirtymävaiheen ajan kotisivuillamme puhutaan MyPack/PostNordista epäselvyyksien välttämiseksi.

Voit lukea lisää noutopisteistä ja lähetyksen seurannasta PostNordin sivuilta.

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *