24.11.2020 | Lukuaika: 3 minuuttia

Tulossa on erilainen joulu, mutta joululahja on yhtä ihana tapa muistaa toista! Suosittelemme lämpimästi hankkimaan joululahjat tällä kertaa verkosta, jotta voit välttää kauppojen väkijoukkoja. Lisäksi voit lähettää tilaamasi joululahjan suoraan vastaanottajalle, jolloin sinun ei tarvitse miettiä, miten saat vietyä paketin lahjansaajalle. Ja jos sitten käykin niin onnellisesti, että pääsette näkemään, ei sinun tarvitse raahata pakettia mukanasi. Mutta sitten se ikuinen kysymys: mitäs sitä hankkisi joululahjaksi? Jos kaipaat hieman inspiraatiota ja ideoita joululahjaostoksille, tässä tulee Klingelin parhaat joululahjaideat vuodelle 2020!

Lahjoita piristystä arkeen

Suomalaiset ovat kahvikansaa, eikä monen päivä lähde käyntiin ilman kupposta kuumaa. Mutta nyt kun kahvilassa pistäytyminen ei ole niin helppoa, alkaa moni kahvinautiskelija jo kaivata erikoiskahveja. Hyvä joululahja kahvinjuojalle onkin keitin, jolla hän saa laitettua aromikasta kahvia kotioloissa. Se on pieni ylellisyys, jolla saat lahjoitettua pientä ekstraa arkeen! Voit panostaa yksinkertaiseen pressopannuun tai mutteripannuun tai jopa kahviautomaattiin, joka tekee kaikenlaisia erikoiskahveja. Jos kahvinautiskelijalta kuitenkin löytyy jo kone omasta takaa, voit hankkia hänelle kahvimyllyn, maidonvaahdottimen tai termosmukin! Jos lahjansaaja sen sijaan on teeihmisiä, on uusi vedenkeitin tai teepannu mukava yllätys. Vinkki: keittiön pienkoneita myydään muuten usein sarjoina, joten ensi vuonna voit hankkia samalle henkilölle vaikkapa leivänpaahtimen.

Linkki: Mutteripannu, Pressopannu, Espressokeitin

Hyvää tekeviä lahjoja

Kehon ja mielen hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää ja pienikin hemmottelu vie pitkälle. Tyypillinen suomalainen ei kuitenkaan ilkene ostaa itselleen mitään ”turhia hemmotteluhömpötyksiä”, joten joululahja on paras keino osoittaa, että hänkin ansaitsee jotain hyvää tekevää! Meidän tämän vuoden joululahjalistamme kärjessä ovatkin erilaiset kehonhoito- ja hierontatuotteet. Esimerkiksi jalkoja hoitava jalkaporekylpy tuo luksusta arkeen. Sen pohjassa on pyörivät rullat, jotka hierovat ihanasti jalkapohjia. Mukaan pakettiin voi vielä laittaa hoitavan jalkavoiteen, jota voi hieroa jalkoihin kylvyn päätteeksi. Myös erilaiset hierontatuotteet ovat kelpo lahjaidea. Miten olisi vaikkapa mekaaninen hierontanauha, joka löytää selän lihasjännitteet? Tai sitten tuolille tai sohvalle laitettava sähköinen hierontamatto, jossa on lisäksi lihaksia rentouttava lämpötoiminto?

Linkki: Jalkaporekylpy, Hierontamatto

Päivitetty lahjasuosikki tai jotain uudenlaista

Yksi suomalaisten suosikkilahja, joka pitää sijansa vuodesta toiseen, on termospullo. Se kulkee mukana piknikillä, marjassa, retkellä… Tuttu tuote on kuitenkin kokenut muutoksia vuosien varrella: uudenaikaisessa termarissa on esimerkiksi LED-näyttö, joka kertoo sisällön lämpötilan sormen kosketuksella. Voit myös lähteä toiseen suuntaan lahjahankinnoissasi ja valita vanhan suosikin sijasta jotain uutta ja erilaista: miten olisi vaikkapa raclettegrilli, jonka mukana tulee fonduekulho? Raclettegrilli sopii erityisesti seuralliselle herkuttelijalle, sillä ruoka valmistuu näppärästi seurustelun lomassa pöydän ääressä: 1) Sulata juusto raclette-raudoilla ja paista lihasuikaleet ja sieniviipaleet suoraan grillilevyjen päällä. 2) Laita paistunut liha ja sienet  lautaselle keitettyjen puikulaperunoiden,  pikkukurkkujen (cornichons) ja hillosipulien kera ja kaada päälle sulanut juusto. 3) Jälkiruoaksi on tarjolla tietenkin suklaafondue: sulata suklaa fonduekulhossa ja kasta siinä herkullisia hedelmiä tai marjoja. Psst! Raclette-grillin lahjoittaminen tietää varmasti kutsua raclette-iltaan…

Linkki: LED-näytöllä varustettu termospullo, Raclettegrilli

Toivottavasti sait blogistamme inspiraatiota joululahjaostoksille! Jos tarvitset vielä lisää joululahjaideoita, kurkkaa verkkokauppamme joulupuotiin: sieltä löydät joulukoristeiden lisäksi lahjavinkkejä koko perheelle!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *