16.08.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Kesäkatu kutsuu kuumana, ja mukaan tarvitset vain aurinkolasit, aurinkorasvaa, rantapyyhkeen, vähän työjuttuja, neuletakin… Millainen on siis paras kesäkassi, johon mahtuu yllättävänkin paljon tavaraa?

Kesä näyttää parhaat puolensa ja on aika aloittaa yllätyksellinen päivä, joka voi tuoda tullessaan mitä vain. Tai sitten hyvinkin suunniteltu aurinkoinen päivä, jolloin mukana kannettavaa tavaraa voi tarvita ehkäpä tavallista enemmän. On kesälaukun kulta-aika! Kesälaukku on itselleni ihanan kevyttä materiaalia oleva iso kassi. Iso ja tilava sen takia, että sinne mahtuu tarvittaessa rantapyyhe, aurinkorasva, vesipullo sekä vaikka läppäri jos rannalta on vielä kiirehdittävä töihin. Kesäkassi on siis rento, kevyt kannettava juuri sen mahdollisen tavaramäärän takia, sekä materiaalina jos voi sanoa, niin tietyllä tavalla ”ilmava”. Ei siis välttämättä nahkainen, koska kuumalla ilmalla se ei tunnu kovin miellyttävältä kantaa.

Kankainen laukku on mukavan rento ja usein myös eettisesti onnistunut valinta. Kangaskasseja löytyy monenlaisena eri mallina; olkalaukku, kauppakassi, urheilukassi tai vaikkapa käsilaukku. Muista siis, että kangaskassi ei siis aina ole se mukana kulkeva ekologinen kauppakassi, vaan tästä materiaalista on paljon muuhunkin. Myös pintamateriaalia vaihtamalla laukku saa uuden ilmeen. Tikkaukset, koristeompelut ja kirjavat koristelut tekevät kangaslaukusta hauskan katseenkiinnittäjän.

Oma ihanne laukkuni aurinkoiseen säähän on paksua kangasta, jolloin tavarat kuitenkin jollain tavalla pysyvät ojennuksessa, sekä siinä kohti mihin ne kassissa laitoin. Kesälaukussani saa olla yksi iso avoin osa, tai pari pientä avotaskua. Itse kuitenkin kannatan myös vetoketjutaskua, johon saat sujautettua esim. avaimet sekä maksukortit. Muuten suosin käsilaukuissa aina vetoketjua, jolla kaiken saa hyvin suojaan, mutta kesälaukun salaisuuksia turvaa iso pyyhe… Kesä on selvästi niin laukuille kuin minullekin huoletonta aikaa. Huomaan tämän saman myös kuoseissa; muina aikoina tuttu musta klassikko on usein ykkösvalintani. Kesäkassi saa olla kirkkaan kultainen tai pinkki, tai hehkuttaa jotain hauskaa kesälausetta tai sanaa. Kesäkassi saa olla rento – niin kuin kesäkin.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *