12.03.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Joko olet tutustunut kevään hempeimpiin trendiväreihin: sitruunankeltaiseen, salvianvihreään ja vaaleanroosaan? Ne ovat tänä keväänä yhtä itsestään selvät värit niin luonnossa kuin vaatekaapissakin. Kaipaamme näitä kukkansa puhkeavan luonnon värejä yhtä paljon joka vuosi, mutta tänä vuonna ne ovat trendikkäämpiä kuin koskaan. Toinen iloinen uutuus kevätmuodissa on brodeerausten paluu – veikkaamme brodeerauksille vahvaa tulemista, sillä ne vievät ajatukset lavatansseihin ja kesäromantiikkaan. Söpöä ja samalla särmikästä. Eli brodeerattu pusero päälle, heinänkorsi suuhun ja mukaan seuraavaan muotitanssiin!

Sitruunankeltaista

Nyt kaipaamme valoa ja ilmaa siipiemme alle! Aivan kuten sitruunaperhonen, joka lentelee ympäriinsä tietämättä siitä, että se kantaa kesän muodikkainta väriä. Myös sesongin materiaalit ovat kuin perhosen inspiroimia; ilmavia, keveitä ja luonnollisia. Sitruunankeltainen vie ajatukset kukkaniittyihin ja kesäisiin kahvihetkiin puutarhakeinussa. Muotitietoinen yhdistää keväällä sitruunankeltaista hiekan ja beigen sävyihin. Kesälämmön koittaessa ja ihon saatua jo rusketusta on sitruunankeltainen kuin raikas sorbetti yhdistettynä puhtaanvalkoiseen.

Linkki: Bleiseri, Pusero, Farkut, Huivi, Terveyssandaalit, Olkalaukku

Viileää salvianvihreää

Sesongin ehkä hienostuin väri, salvianvihreä, huokuu viileää eleganssia. Tämä sumuisen harmaan ja vihreän hillitty yhdistelmä sopii erinomaisesti kevään ja kesän toimistotyyliin. Kokeile pukeutua salvianvihreään päästä varpaisiin! Jujuna on tällöin saada asuun eloa erilaisilla materiaaleilla; kiiltäväpintainen pusero yhdessä mattapintaisesta, karkeammasta materiaalista valmistettujen housujen sekä suurisilmukkaisen neuleen kanssa on napakymppi. Miksei kevät voisi jo tulla?


Linkki: Neulepusero, Olkalaukku, Hame, Kiilasandaletit

Roosia unelmia

Hattaran, kirsikankukan ja magnolian herkkä sävy saa toiset näkemään punaista ja toiset sulamaan ihastuksesta. Tänä vuonna vaaleanroosa on suositumpi kevätväri kuin moneen vuoteen, ja meidän mielestämme sesongin ehdoton pastellisuosikki! Roosa sopii ihanasti ilmaviin pitsi- ja harsomateriaaleihin, mutta myös kevään rentoihin tvillifarkkuihin ja ryhdikkäämpiin jakkuihin. Ja mitä olisikaan kevätjuhla- tai kesämekko ilman roosan häivää? Odotellessamme vedämme jalkaamme roosat nilkkurit ja toivomme, että saamme pian astella roosaan kevääseen.


Linkki: Pitsimekko, Kaulakoru, Farkut, Kesänilkkurit

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *