10.12.2017 | Lukuaika: 1 minuutti

Miehet lahjansaajina. Uhka vai mahdollisuus. Onko mielestäsi miehille lahjojen osto helppoa vai aihe, joka aiheuttaa niitä kuuluisia harmaita hiuksia? Toki miehiä on monenlaisia, niin lahjansaajina kuin ihmisinäkin, sehän on selvä asia – mutta itse koen tämän enemmänkin vahvasti mahdollisuutena. Joulun aikaan ostan usein elämäni tärkeille miehille niitä pieniä arkea helpottavia tai arkeen ripauksen luksusta tuovia lahjoja, joita lahjanostaja ei itse useinkaan arkitarpeiden ohella raaski ostaa. Kuuntelen myös korvat tarkkana koko vuoden seuraavaa lahjasesonkia mielessä pitäen, mistä tuotteista, uutuuksista ja esim. vaatteista tai asusteita lahjansaaja on maininnut. Toisin sanoen ehjiä mustia sukkia tarvitsee aina, mutta toisaalta hyviä solmioita tai vaikkapa laadukkaita nahkavöitä ei useinkaan ole liikaa, eikä niitä tule välttämättä lahjansaajan aina itse ostettua.

Tuoksut, after shavet yms. ovat usein sellainen lahja joka päätyy ostoslistalleni. Mutta miksipä ei yllättäisi tuoksulla kotona? Kun tuoksusetti ei ole tuoksultaan, väriltään eikä olemukseltaan vahvasti feminiininen, osaa moni mieskin arvostaa sitä.

Vaikka mies ei välttämättä osaisi itse toivoa mitään, eikä välttämättä omien sanojensa mukaan tarvitse mitään, niin perustuotteiden ostokaan ei mielestäni ole tyhmä valinta. Jokainen meistä tuntee lahjansaajan parhaiten – jos minä en suutu imurista, ei miehenikään varmasti suutu sukista ja boksereista.

Jos perinteiset tarve-lahjat tuntuvat tylsältä ja uskot lahjansaajan arvostavan erikoisempia tavaroita, niistäkin onneksi löytyy persoonallisia valintoja.

Lahjavinkkejä ja lahjansaajia on siis yhtä monta. Mieti, mitä mies arvostaa: yllätyksiä, luksusta vai perustuotteita. Vaikka olisit keksinyt kalleimman ja hienoimman trendituotteen yllätyslahjaksi, ei lahjansaaja aina välttämättä arvosta sitä yhtä paljon kuin sinä. Pidä siis aina mielessä, että lahjalla on tarkoitus ilahduttaa lahjansaajaa – ei antajaa

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *