13.09.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Syksyn 2019 trendit

Halusi tai ei, syksy tekee pikkuhiljaa tuloaan… Itselleni syksy on aina jonkun uuden aloitus: vaikka se ei enää vuosikausiin olekaan ollut koulun tai opiskelujen aloitus, on se silti aina jotain uutta. Samalla lailla toki ajattelee koko muotiteollisuus, jaotteleehan suuri osa vaatemerkeistä yhä mallistonsa syys-talvi ja kevät-kesä -mallistoihin. Ja tätä myöten myös muodin muutokset ja trendit esitellään aina kahdesti vuodessa.

Helppo tapa hypätä syksyn trendeihin on asujen väripaletin ajantasaistaminen. Syksyllä toki nähdään tutusti niitä ”syksyisiä värejä”, mutta ne saavat rinnalleen myös vähän lämpöisempiä sävyjä. Syksyn tutut beige ja puuteri saavat kaverikseen paahteisen ruskean ja karamellin. Näihin väreihin on helppo hypätä mukaan esim. neuleiden muodossa. Jos olet pastellivärien ystävä, koitapa vaikka kamelin väriä yhdistettynä tähän. Ruskean värin muita hyviä ystäviä ovat musta, harmaa, vaaleansininen, farkku tai raikas valkoinen. Syksyllä yksi selkeä trendi on pukeutuminen päästä varpaisiin samaan sävyyn – keväällä tätä nähtiin farkkuasuna, koita nyt rohkeasti ruskean sävyjä. Paahteinen, lämmin ruskea, kameli ja konjakki saavat syksyllä rinnalleen terracottaa, vihertävää khakia, luumua ja metsänvihreää. Eli niitä ihania syksyn sävyjä saamme taas nautiskella… Villa, kashmir, angora; ah ihanat neuleet nähdään myös tänä syksynä ja talvena. Kiinnitä huomiosi laatuun, jolloin neule pysyy kauniina ja hyväkuntoisena vuosia. Muistat vain oikean pesun ja hoidon.

Syksyn trendikkäimmät kuosit napataan 90-luvulta. Ruudut ja eläinkuosit näkyvät vahvasti. Valitse yhtenäinen sävymaailma, niin kuoseja voi rohkeastikin yhdistellä. Myös kukkakuosit isoina printteinä jatkavat keväältä tähän syksyynkin. Tuttu paisley-kuosi on taas ysäritrendin myötä onnistunut valinta – toki tämä kuosi kuuluu klassisten pukeutujien vaatekaappiin aina, mutta tänä syksynä se nähdään katukuvassa useammallakin.

Tyttömäiset korut ja olkalaukku kruunaavat syksy-talvi -muodin ja ovat juuri sellaisia helppoja tapoja tuoda uudet trendit omaan pukeutumiseen. Niin kuin aina sanon, kaikkea ei tarvitse uudistaa pari kertaa vuodessa – valitsemalla eri tyylisen laukun tai kuosin sekä värin on jo hyvin mukana trendeissä.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *