28.12.2016 | Lukuaika: 1 minuutti

Toivottavasti joulu sujui miellyttävissä merkeissä! Joulunalusaika tuo usein mukanaan kiirettä ja stressiä, mutta joulu ja välipäivät ovat ihanan rauhallisia ja aikaa riittää mukaviin toimiin. Uusi vuosi tekee tuloaan ja toivottavasti sen mukana saadaan lunta kaikkialle Suomeen. Pimeä vuodenaika kaipaa mielestämme vaaleita värejä, kuten roosaa, beigeä ja valkoista sekä pehmeitä materiaaleja. » Kuukauden asuvinkkimme Atelier Paolan mallistosta on koottu tämän kaipuun pohjalta.

Romanttisen vaalea alku vuodelle

Asuvinkkimme perustana on romanttisen roosanvärinen villakangastakki, joka sisältää kasmiria. Takissa on elegantti nappilista, joka näyttää kaksiriviseltä, mutta vain toinen riveistä napitetaan. Takki on siis helpompi pukea päälle, kuin kaksirivisellä nappilistalla varustettu takki. Takin malli on mukavan pitkä ja siinä on kaunis hopeanharmaa vuori. Katukuvassa näkyy useimmiten vain mustia talvitakkeja, joten tämä takki erottuu varmasti edukseen ja piristää mieltä tummia värejä paremmin.

Paola kuukauden asussa

Hempeän värisen takin pariksi sopivat vaaleat ja raikkaat värit ja siksi yhdistimme takkiin näyttävästi painokuvioidun paidan, jonka hihat ja selkä ovat valkoiset. Paidan painokuviossa on roosaa, ecrua ja mintunsävyjä ja sen viskoosia sisältävä materiaali on mukavan joustavaa. Pyöreän pääntien kanssa sopii näyttävä koru ja siksi valitsimme asuun kaksirivisen ketjun ja ison riipuksen.

Paola kuukauden asussa

Pelkistetyt suorat housut sopivat moneen asuun ja tilaisuuteen, joten tämän asun housut voi helposti yhdistää myös aiempiin asuvinkkeihimme. Valkoiset housut tekevät asusta todella elegantin, mutta housuja on saatavissa myös esimerkiksi harmaina tai mustina. Kaksisuuntaisesti joustava materiaali ja sivuilta joustava vyötärönauha tekevät housuista mukavat ja vyötärön väljähkö leikkaus antaa mukavasti tilaa.

laukku, kengät ja kaulakoru

Naiselliset avokkaat täydentävät asun esimerkiksi uuden vuoden juhliin, mutta asuun sopivat yhtä hyvin myös vaaleat nilkkurit, jos juhlat vietetään ulkotiloissa. Suri Freyn näyttävä laukku tuo asuun viimeisen roosanvärisen silauksen!

Toivotamme kaikille lukijoillemme oikein hyvää uutta vuotta ja palaamme taas tammikuussa uusien asuvinkkien kera!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *