17.05.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Kenkähyllysi taatusti notkuvat mitä erilaisimpia kenkiä, mutta oletko koskaan miettinyt, mitä niistä todella tarvitset ja miksi? Olen koonnut listan kengistä, jotka on hyvä löytyä joka naisen perusvaatekaapista. Jos kenkävalikoimasi kaipaa päivitystä, suosittelen tutustumista Klingelin laajaan kenkävalikoimaan, josta löytyy erityylisiä ja erilevyisillä lesteillä varustettuja kenkiä kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Avokkaat

Valitse mieluiten klassiset, siistit avokkaat, jotka sopivat kaikkiin tyyleihin. Paras kärjen malli on sellainen, joka ei ole liian pyöreä eikä myöskään liian terävä.

Sandaalit

Sandaaleja valittaessa kannattaa tasapainoilla mukavuuden ja esteettisyyden välillä. Tarvitset mallin, joka on mukava jalassa kaupunkikäytössä, mutta joka myös sointuu kauniisti yhteen kesämekon kanssa.

Tennarit

Valitse kesätennareiden väriksi vaaleampi sävy. Yhdistäessäsi ne valkoiseen yläosaan ja sinisiin farkkuihin saat sporttisen ja raikkaan vaikutelman.

Loaferit

Suosi mallia, joka ei ole liian rento muttei liian hienokaan. Investoi mustiin tai ruskeisiin loafereihin riippuen siitä, millaiset sävyt hallitsevat vaatekaappiasi.

Tohvelit

Mieti, käytätkö tohveleita sisällä vai ulkona, ja valitse sopiva malli sen mukaan. Ota huomioon myös jalkojesi tarpeet tohvelien lämmittävyyden osalta.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia
  1. Hei, olen mies, joka pitää naisten asuista. Muita asuja minulla onkin aika paljon, mutta naisten kenkiä minulla ei ole kuin yhdet, mustat umpikengöt noin 2,5 cm koroilla. Osaatko Sinä sanoa, mistä saisin itselleni sopivat korkokengät noin 4 cm koroilla. Miesten kengännumeroni on 43.