09.03.2021 | Lukuaika: 3 minuuttia

Mikä piristääkään mieltä ihanammin näin kevään korvalla kuin esiin pilkistävä aurinko, jonka lämmittävän voiman voi tuntea kasvoillaan ja koko kehossa? Kun vielä lisääntynyt linnunlaulu kantautuu korviimme, on jo helppo aavistaa kevään olevan tulossa. Ehkä puistolumikellot ja krookukset kurkistavat jo piankin esiin sinun kulmillasi? Kevään merkit muistuttavat meitä myös siitä, että nyt on hyvä aika päivittää vaatekaappi tulevaa kevättä varten!

Kerrospukeutuminen on erinomainen keino selvitä kevään vaihtelevissa lämpötiloissa. Pue kevyen takin alle lämmin neule aamujen ja iltojen kirpeyttä ajatellen. Kun ilma alkaa lämmetä iltapäivää kohti, neuleen voi kietaista olkapäille tai sujauttaa laukkuun. Näin sinua ei palele silloin, kun aurinko ei ole ylhäällä, mutta et hikoile turhaan talvitakissa. Mekon tai hameen kanssa käytetyt paksut sukkahousut voi päivällä vaihtaa ohuempiin, jotka kulkevat mukana laukussa viemättä siellä juurikaan tilaa.

Tilaa ekstravaatteille

Jotta ekstraneule ja -sukkahousut kulkevat näppärästi ja tyylikkäästi mukanasi, on keväisin tärkeää valita mukaan riittävän suuri laukku. Viikonloppulaukku on siihen tarkoitukseen jo vähän liian suuri, mutta reilunkokoinen reppu tai shopperimallinen käsilaukku ovat omiaan tähän tarkoitukseen. Niihin mahtuu sopivasti lisävaatetta päivän tarpeita varten. Laukku on sitä paitsi mitä mainioin asuste, sillä sen avulla voit helposti vaihtaa tyyliäsi. Klassinen, puhdaslinjainen käsilaukku on varma valinta, mutta joskus on hauska säväyttää kimaltelevalla laukulla, joka tuo arkiasuun hiukkasen glamouria. Tai miksi et valitsisi asuusi räiskyvän energistä sarjakuvaprinttishopperia?

Linkki: Ornamenttikuviollinen shopperi, Shopperi, Säkkilaukku

Vihdoinkin on ilmavien mekkojen aika

Mekkojen ystävälle on nyt tarjolla runsaasti erilaisia mekkovaihtoehtoja. Yksi suosikeistamme on mekkomalli, joka sopii usealle eri vartalolle. Mallissa on pidentävän vaikutelman luova V-pääntie, moderni kietaisuvaikutelma, korostettu vyötärö sekä helmaa kohti levenevä runsas alaosa. Materiaalina on kauniisti laskeutuva sifonki. Mekkomallin vajaamittaiset hihat ovat hivenen läpikuultavat, muutoin se on vuorillinen. Löydät verkkokaupastamme useita mekkoja tällä samalla mallilla ja materiaalilla, kuosi vain vaihtuu: saatavissa on erilaisia kukkakuoseja, villieläinkuosia ja trooppisia lehtiä. Malli sopii mainiosti kevään juhliin, mutta kuosista riippuen se sopii myös arkikäyttöön.


Linkki: Leveähelmainen eläinkuosimekko, Leveä kukkamekko sifonkia, Tilkkupainettu sifonkimekko, Leveä kukkamekko sifonkia

Keväänraikkaat housut

Keväällä tummat housut tuntuvat liian raskailta ja elottomilta, ja aivan automaattisesti haeskelemme vaatekaappimme raikkaampia värejä. Nyt haluamme satsata raikkaanvärisiin tai hauskasti kuvioituihin housuihin! Nilkkapituinen malli sopii hyvin kevääseen, sillä se tuntuu ja näyttää kevyemmältä kuin täyspitkät housut. Niiden pariksi sopivat keväiset tennarit tai tyylikkäät loaferit. Toinen ihana vaihtoehto ovat väljät, liehuvalahkeiset, täyspitkät housut, joissa saa mielellään olla erilaisia kuoseja. Valkoiset housut ovat klassiset keväthousut, mutta ne sopivat vain kuiviin päiviin – ja niille, jotka osaavat syödä tomaattikeittonsa ja jauhelihakastikkeensa sottaamatta!

Linkki: Culottes-housut kangasvyöllä, Vajaamittaiset housut, Pitkä kukallinen satiinipusero

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *