23.11.2018 | Lukuaika: 1 minuutti

Pikkujouluaika on taas vahvasti täällä, ja moni miettiikin kuumeisesti millainen pukeutuminen on trendikäs valinta tänä vuonna – ja toivottavasti yhtä moni myös miettii mikä on sovelias valinta tänäkin vuonna. Vaikka pikkujoulut ovatkin monelle ne vuoden kovimmat juhlat, joissa yhdessä työyhteisön kanssa repäistään, muista kuitenkin aina oma tyylisi sekä sovelias pukeutuminen. Varsinkin jos kyseessä ovat työpaikan juhlat.

Pikkujoulut ovat aina pikkujoulut

Jokainen vaatekappaleesi ja asusi kertoo omasta persoonastasi, ja niin myös juhla-asu. Rento juhlija valitsee käytännöllisen, ”helpon” asun. Elegantti taas täydellisesti istuvan klassikon. Olet sitten millainen pukeutuja tahansa, muista aina myös etiketti – pikkujoulut ovat juhlat, vaikkakin usein rennommat sellaiset.

Pikkujouluissa saa kuitenkin pukeutua, ja tosiaan vähän jopa repäistä pukeutumisellaan. En kuitenkaan voi liikaa korostaa tyylikkyyttä ja soveliasta pukeutumista. Pitsiä saa näkyä kauniisti esim. mekon selkämyksestä, mutta liika paljastelu ei sovi kenellekään.

Mieti millaisiin juhliin olet menossa? Onko työpaikkasi rento vai muodollinen – vai onko kyseessä esim. naisten juhlailta? Millaiset juhlat, sellaiset vaatteet on hyvä pukeutumisohje myös pikkujoulujen ollessa kyseessä. Pikkujoulusesonki on pikkumustien ja paljettien juhla-aikaa. Pikkumusta sopii kaikkiin edellä mainittuihin ja mainitsemattomiin. Voit yhdistää sen rockhenkisesti tai näyttävämmin esim. juhlavan pikkulaukun tai särmää tuovien korkokenkien kanssa. Jos pukeutumisen ei tarvitse olla bisneshenkistä, repäise rohkeasti paljeteilla, pitsillä tai väreillä. Tai jos juhlat ja oma pokka riittää, vaikka kaikilla näillä.

Pikkujoulut ovat nimittäin se juhla, jossa voi vähän mennä sinne mukavuusalueen ulkopuolelle ja revitellä hieman. Muista kuitenkin Chanelin kuuluisaksi tekemä ajatus: katso lähtiessä peiliin, ja ota yksi asuste pois. Jos tarkoitus ei ole olla humoristinen joulukuusi, on yhden näyttävän osan valinta tavallisesti riittävä; koru, kengät, laukku, meikki, näyttävä kampaus. Millä sinä haluat vähän revitellä?

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *