31.01.2020 | Lukuaika: 1 minuutti

Pitkä neuletakki on tullut jäädäkseen, tai ainakin mitä toivon niin. Ylipitkät jakut, takit ja myös neuletakit ovat 90-lukua parhaimmillaan, ja se osa mistä itsekin voin sanoa pitäväni todella paljon. Näiden ihanien pehmeiden ja monen asun kanssa sopivien neuletakkien uusi tuleminen tapahtui kuitenkin jo paljon ennen ysärin tulemista, eli haluaisin uskoa, että nämä ovat pidempiaikaisesti ilonamme. Miksi? No juurikin sen takia, että ne käyvät oikeastaan kaiken kanssa ja tuovat melkeinpä jokaiseen asuun ihanaa pehmeyttä ja kuitenkin jotain pientä ”särmää”. Pehmeyttä sillä, että materiaali on usein mukavan pörröistä ja lämmintä; moni käyttääkin näitä ihanuuksia kotona fiilistellessään sohvannurkassa. Sitä särmää ne taas tuovat antamalla asulle vaihtelevuutta: erilaisia leikkauksia ja linjoja. Mietipä asua, jossa on esim. farkut, t-paita ja lenkkarit. Ja mietipä nyt samaa asua niin että päällä on esim. iso kauluksinen pitkähihainen ja pitkähelmainen neuletakki. Kyllä, asu saa siitä uutta ilmettä, niin sanotusti pehmeyttä ja särmää.

Neuletakki tuntuu myös päällä ihanalta; lämmittää viileällä ja tuntuu hyvältä ihoa vasten. Ja näyttää vieläkin paremmalta. Moni tietääkin, että fiilistelen usein mustaa bikertakkia, kuinka se käy kaiken kanssa – ja kyllä, pitkä neuletakki sopii myös bikertakin alle. Tässä kohti sovittele kuitenkin, että se näyttää hyvältä, eikä esim. liian sullotulta takin alle. Eri mittaiset helmat antavat kuitenkin arkipukeutumiseen uutta kivaa jujua.

Pitkä neuletakki luo myös toivottua illuusiota pitkistä linjoista. Siluetti on tämän avulla pidempi, ja lopputulos on imartelevampi, kun pituuteen ei tule liikaa poikkileikkauksia, jotka katkaisevat linjaa. Yhdistä mukavat lenkkarit tai vaikka korkokengät, farkut tai suorat housut, t-paita tai siisti paita; pitkä neuletakki on kaikkien ystävä. Tämän lisäksi houkutteleva, kaunis, lämmin, pehmeä, toimiva, trendikäs ja tyrmäävän hyvännäköinen.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *