10.01.2020 | Lukuaika: 1 minuutti

Etenkin talvisaikaan arki, työ ja vapaa-aika pukevat meidät tietyllä tavalla. Ulkoilu vaatii vaatteilta enemmän ja lämpötila toimistoissa ja yleisillä paikoilla voi vaihdella melkoisesti. Pitkän päivän jälkeen onkin helpotus tulla kotiin ja vaihtaa vapaalle myös vaatemielessä. Kuulutko sinäkin meihin, jotka saman tien kotiin tultuaan heittävät arkivaatteet päältä ja sujahtavat sujuvasti pehmeisiin ja mukavan joustaviin kotivaatteisiin? Mielipuuhien parissa puuhastelu ja rentoutuminen television tai kirjan ääressä on parasta ikiomissa kotoiluvaatteissa. Ainakin meidän mielestämme! Alla muutamia vinkkejä Klingelin talven oloasuvalikoimasta.
Naisellinen olomekko tai kaksiosainen pyjama höystettynä lämpimillä tossuilla on takuuvarma rentoutumisresepti! Klingeliltä löydät laajan valikoiman niin oloasuja kuin myös sisäkenkiä, jotka saavat sinut unohtamaan hetkessä hektisen päivän. Laskeudu hempeästi iltaan ja herää venytellen uuteen päivään sinua hellivässä asussa – tee hyvästä olosta kierre, jonka avulla jaksat päivän velvollisuudet.

Tossua toisen eteen

Moni valitsee ulkokengät huolella, mutta ei ehkä kiinnitä läheskään yhtä paljoa huomiota sisäkenkien ja tossujen hankintaan. Paljain jaloin kotona tepastelu talviaikaan kylmillä lattioilla ei tuo rentoutumisefektiä. Aamulla sängystä noustessa jalkojen työntäminen pehmeisiin tossuihin on meidän mielestämme kaikkien etuoikeus. Klingeliltä löydät paljon vaihtoehtoja niin naisille kuin miehillekin. Myös erityistarpeet on huomioitu, ja valikoimastamme löytyy tossuja ja sisäkenkiä, joissa on erityisen leveä lesti, pitävä pohja ja erittäin pehmeä villavuori.

Huomenta aamu…takki!

Ennen kaikkea aamulla, mutta miksei myös vuorokauden jokaisena kotihetkenä, on aamutakki yksi käyttökelpoisimmista vaatekappaleista. Se lämmittää, on pehmeä ihoa vasten ja johdattaa päivään miellyttävällä tavalla. Viivyttele viikonloppuna heräämistä ja hengaile aamutakissasi puolille päivin tai kietoudu sen lämpöön suihkun tai saunan jälkeen. Klingelin verkkokaupassa ovat sulassa sovussa niin lämpöiset aamutakit kuin ylelliset pitsiunelmatkin.

Olemisen vastustamaton keveys

Klingeliltä löydät oloasuja naiselliseen makuun: rentoja tunikoita, leggingsejä ja kotimekkoja. Yhdistä tyylikäs huppari herkullisen pehmeisiin plyysiolohousuihin tai koreile yksivärisessä oloasussa päästä varpaisiin. Tärkeintä on, että tunnet olosi kotoisaksi ja voit nauttia siitä mikä on tärkeintä: olla tässä ja nyt juuri sellaisena kuin olet!

 

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *