26.11.2018 | Lukuaika: 1 minuutti

Et kai ajattele, että tyyli ja pukeutumisvalinnat ovat iästä kiinni? Monelle ikä tuo varmuutta omaan tyyliin ja pukeutumiseen, kun monenlaista on ehkä jo kokeiltu ja oma tyyli lopulta löydetty ja itsevarmuus pukeutumisessa on löytynyt. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että pukeutumisen pitäisi olla aikuisenakaan tylsää. Vaikka tyylisi olisi klassisempi ja jollain tavalla ehkä maanläheinen, on sitä helppo terästää pienillä katseenvangitsijoilla. Helpoin tapa on napata käyttöön kengät, joilla on helppo kävellä, mutta jotka antavat asuun kivaa terästystä. Ne sopivat hyvin pukeutujalle joka haluaa näkyä – mutta hillitysti kuitenkin. Etsinkin kaikkia ihanuuksia Klingelin sivuilta ja mallistoista, joilla perinteinenkin pukeutuja saa pientä säihkettä näkyvyyttä asuun.

Näyttävät yksityiskohdat

Muodikkuutta ja näyttävyyttä vaikkapa turvalliseen kokomustaan asuun tuot pienillä väripilkuilla. Valitsemalla kiiltoa ja säihkettä et aina näytä joulukuuselta. Pidä siis huoli, että värejä tai hohtoa ei ole liikaa tai paljon erilaisia. Jokainen voi lisätä vähän säihkettä asuunsa esim. laukun, kenkien tai vaikkapa topin muodossa.

Paljettien ajatellaan helposti liittyvän vain juhla-asuihin, mutta esim. farkkujen ja vaikkapa tennareiden kanssa paljettipaidan saa hyvin toimimaan arjessakin. Eri materiaalien yhdisteleminen on tärkeässä osassa mielenkiintoisia asuja kootessa. Pehmeä neulos ja maskuliininen nahka tai ”kovat” paljetit ovat tästä yksi loistava esimerkki.

Toinen helppo tapa saada asuun piristystä ja trendikkyyttä ovat tietysti värivalinnat. Vaikka itsekin myönnän pukeutuvani usein kokomustaan, toimivat värit hyvin energiantuojana sekä asun katseenkääntäjänä.

Valitsemalla asuun jotain pientä extraa, saa helposti itselleen iloisemman mielen ja vähän tosiaan sitä lisää siihen tavalliseen arkiasuun. Ja sitähän muoti on! Pukeutumisen tuomaa iloa ja positiivisuutta. Pukeutumisen on oltava hauskaa; asut kertovat meistä aina jotain, ja jokainen meistä voi myös tuoda asullaan hyvää mieltä – joko itselleen tai muille.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *