06.10.2020 | Lukuaika: 2 minuuttia

Tuntuuko arki liian arkiselta? Silloin kun elämä stressaa ja vaatekaappi masentaa, voi paras lääke olla rutiinista poikkeaminen ja esimerkiksi kivan vaatteen hankkiminen. Jos panostat yhteen uuteen vaatteeseen tänä syksynä, niin valitse sen kuosiksi ruutua! Ruutuja löytyy nyt niin kengistä, takeista ja housuista, kuin myös jakkupuvuista ja asusteista – valinnan varaa on!

Ruudun täydeltä jakkupukua

Jos haluat tehdä vaikutuksen, valitse ruutukuvioitu jakkupuku ja yhdistä siihen naisellinen pusero ja tyylikkäät kengät. Lainaa puseron ja kenkien väri ruutukuosin väreistä. Uskaliasta pukeutua pelkkään ruutuun, voisi joku ajatella? Ehkä niin, mutta juuri tänä syksynä myös todella trendikästä! Bleiseriä ja housuja voi tietysti käyttää myös yksitellen, mikä lisää niiden käyttömahdollisuuksia – erinomaista varsinkin matkoilla! Somista jakkupuku koruilla ja korkokengillä, jos tilanne vaatii juhlavampaa asua.

Linkki: Ruudullinen bleiseri, Ruutukuosiset housut

Etsitkö uutta takkia syksyyn ja talveen?

Pepitaa, skottiruutua, glencheckiä… Talvikauden trendikkäin päällystakki turvautuu ruutukuosiin. Perinteinen ja tyylikäs takkivalinta kirpeän kuiviin syyspäiviin on tietenkin villakangastakki, johon säännönmukainen ja jämpti ruutukuosi sopii erinomaisesti. Mutta myös sateiseen säähän löytyy päivää piristäviä takkeja, sillä klassinen ruutu on tänä syksynä hypännyt myös säänkestäviin ja ihanasti lämmittäviin takkeihin.

Linkki: Ruutukuosinen takki

Takaisin ruutuun 1

Asusteet täydentävät ja viimeistelevät tyylin – niin myös ruututyylin! Jos et tunne oloasi kotoisaksi päästä varpaisiin ruutukuosiin pukeutuneena, voit kokeilla ruutukuosia asusteissa kuten kengissä, kaulaliinoissa ja laukuissa. Ruutukuosi näkyy tänä syksynä kaikkialla, myös pienissä yksityiskohdissa ja sopivan pieninä annoksina!

Linkki: Poncho, Shopperi 2-osainen, Kaulahuivi, Glencheck-ruudulliset korkonilkkurit

Varma valinta – ruudullinen jakku

Jos haluat tehdä ostoksen, joka on sekä trendikäs että myös aikaa kestävä, panosta jakkuun. Vaikka ruutu kuosina tulee ja menee, on juuri ruutujakku vakiinnuttanut paikkansa syysmuodissa. Vaate on monikäyttöinen, sillä sen voi yhdistää monenlaisiin asuihin aina farkuista suoriin housuihin sekä tietenkin hameeseen.

Linkki: Bukleejakku

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *