13.11.2020 | Lukuaika: 3 minuuttia

Päästäksemme nauttimaan talvesta täysin siemauksin tarvitsemme takin, joka pitää meidät lämpimänä. Usein pelkkä lämpimyys ei kuitenkaan riitä: takin on myös sovittava tyylimme ja saatava meidät tuntemaan olomme kauniiksi ja mukavaksi. Tässä blogissa vinkkaamme takeista, joilla on ainesta talven suosikkitakeiksi.

Syksy on pian takanapäin, ja vuoden kylmimmät ajat ovat edessämme. Väljät oversize-neuleet ja ohuet syystakit eivät enää riitä lämmikkeeksi lämpötilojen laskiessa nollan alapuolelle. Nyt on aika investoida ihanan lämpimään ja tyylikkääseen talvitakkiin! Ja juuri talvitakin valintaan kannattaa käyttää harkintaa, sillä sitä käytetään käytännöllisesti katsoen päivittäin. 

Tyylivarma tekoturkki

Kukapa ei haluasi pukeutua pehmeän pörröisiin materiaaleihin pakkasen paukkuessa? Ihanan pehmeä tekoturkki on juuri tällainen vaate. Sesongin trendikkäimmässä tekoturkissa on nappisuljenta ja mukavan reilut kauluskäänteet, jotka voi myös kääntää ylös niskan suojaksi. Takki on saatavissa klassisessa kermanvalkoisessa värissä sekä talven trendivärissä, ruskeassa. Vaikka värit ovat suosittuja juuri nyt, ovat ne samalla hyvin aikaa kestäviä ja helposti yhdisteltäviä. Toisin sanoen trendikästä ajattomuutta!
Tekoturkkien materiaaleilla on suuria laatueroja. Ninan ja Emman takit ovat Klingelin Mona-mallistosta, ja niiden materiaalina on erittäin laadukas, tiivis ja kaunispintainen tekoturkis, joka tuntuu ylelliseltä päällä. Takeissa on käytännölliset, huomaamattomat sivutaskut sekä tyylikäs vuori – yksityiskohtia, jotka antavat takille hyvin työstetyn kokonaisvaikutelman. Takki on pituudeltaan polven yläpuolelle ulottuva, ja juuri tämä pituus sopii lähes kaikille vartalotyypeille. Takkia on saatavissa lyhyissäkin ko’oissa, eli myös kaikki pituudeltaan alle 165 cm:n mittaiset naiset löytävät takin itselleen sopivassa pituudessa. Yhdistä takkiin lämmin, sileäneuloksinen pooloneule, niin olet valmis kylmiin päiviin. 

Linkki: Tekoturkistakki (kermanvalkoinen), Tekoturkki (konjakki)

Sininen on uusi musta

Neutraalien, maanläheisten sävyjen lisäksi tällä kaudella nähdään myös paljon sinistä – hennoista vaalean- ja kyyhkynsinisen sävyistä aina vahvaan laivastonsiniseen. Tummansiniset sävyt ovat hyviä vaihtoehtoja kaikille, jotka haluavat pukeutuva helposti yhdistettävään väriin, mutta eivät kuitenkaan mustaan. Kuvassa nähdään Ninan päällä klassinen toppatakki, jossa on irrotettava huppu. Se on näppärä ominaisuus, jonka avulla takki saa tarvittaessa kevyemmän ilmeen, ja sään vaatiessa se suojaa niskaa ja päätä tuulelta ja tuiskulta. Takin kauluksessa on lisäksi ihanan pehmoinen tekoturkis, joka suojaa herkkää kaulan ja niskan aluetta. Toppatakki on perinteisesti suosittu talvitakki, sillä juuri toppaus antaa takille lämmittävän lisäkerroksen. Takin tikkaukset puolestaan antavat sille ilmettä ja korostavat esimerkiksi vyötäröä kauniisti.
Emman leopardikuosinen tekoturkistakki on valinta modernimpaan tyyliin. Takin väri, materiaali ja kuosi luovat yhdessä leikkisän trendikkään ilmeen. Takkia on saatavissa ko’oissa 42–56, ja se on peräisin Klingelin Angel of Style mallistosta, joka tarjoaa pluskokoisia vaatteita. Meille on tärkeää, että kaikki voivat löytää trendikkään talvitakin vartalon koosta riippumatta!

Linkki: Hupullinen toppatakki, Eläinkuosinen tekoturkki

Vaihtelua kääntötakilla

Koska talvitakki on hintava hankinta, on tärkeää, että se on monikäyttöinen ja sopii eri tilanteisiin. Kun ostat käännettävän takin, lisäät hetkessä takin käyttömahdollisuuksia. Klingelin valikoimassa on tyylikkäitä kääntötakkeja, joilla saat vaihtelua talveesi. Kääntötakin toinen puoli voi olla yksivärinen ja toinen kuvioitu, tai sitten siinä voi olla kaksi eriväristä, yksiväristä puolta.  Tarjolla on myös kääntötakkeja, joiden kääntöpuolet ovat kahta eri materiaalia. Kuvan kääntötakki on m.collection-mallistosta, ja sitä on saatavissa kolmessa eri värissä aina kokoon 62 asti. Kuvassa takin toinen puoli on tikattu, toinen on trendikästä teddymateriaalia. Vaihda puolta sään, mielen ja tyylin mukaan!

Linkki: Kääntötakki tekoturkista/tikkikangasta

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *