17.04.2020 | Lukuaika: 1 minuutti

Kun lämpimät ilmat alkavat muistutella tulostaan, on korkea aika päivittää omaa kenkäkaappia. Ja mikä olisikaan parempi merkki kevään koittamisesta kuin hyvännäköiset ja mukavat tennarit tai lenkkarit? Ne toimivat lähes kaikissa tilanteissa, ja sesongin laajasta tennarivalikoimasta on helppo löytää juuri omaan tyyliin sopiva malli ja väri. Ajattomat perustennarit kuuluvat jokaiseen vaatekaappiin, mutta tennarit voivat olla näkyvämpikin osa asukokonaisuutta. Vinkkimme onkin, että hankit itsellesi myös tennarit, jotka vetävät katseita puoleensa! Ehkäpä pehmeät, erottuvan väriset nahkatennarit tai lenkkarit, joissa on yhdistelty eri materiaaleja? Tai miksei kukkatennarit tai korokepohjalenkkarit? Tunnustele, mitkä tuntuisivat juuri sinun tennareiltasi – me autamme sinua vinkeillämme!

Kimalletennarit juhliin

Oletkin varmaan pannut merkille, että nykyisin juhlamekkoon ei enää välttämättä tarvitse yhdistää korkokenkiä. Näyttävät tennarit, mielellään kimallesomisteiset tai kiiltävästä materiaalista valmistetut, ovat supertrendikäs vaihtoehto korkkareille. Parasta juhlatennareissa on tietysti se, että voit tanssia koko pitkän illan tarvitsematta lähteä juhlista vain siksi, että korkokengät ovat hiertäneet rakon jalkaasi! Tennarit sopivat yhtä hyvin mekon kuin housujenkin kaveriksi, ja kivat tennarit piristävät myös ihan tavallista työpäivää.

Väri tyylin ja tuulen mukaan

Luonnon puhkeaminen kukkaan saa meidät kaipaamaan enemmän väriä omaan olemukseemme. Nyt on aika vaihtaa talvisen varovaiset värit iloisempiin! Valitse kevätjalkoihisi raikkaan keltaiset tai pirteän pinkit tennarit ilahduttamaan sekä mieltäsi että jalkojasi. Jos kuitenkin satsaat mieluummin hivenen hillitympään tyyliin, voisivat keväiset pastellivärit sopia tyyliisi. Verkkokaupastamme löydät runsaasti eri värivaihtoehtoja – ehkä löydät sieltä useammankin sinua miellyttävän värin!

Trendikäs look

Sporttisen tyylin ystävällä onkin varmaan jo kaapissaan kasa tennareita ja lenkkareita sekä arki- että urheilukäyttöön, mutta joko olet tutustunut korokepohjallisiin sneakereihin? Niistä löytyy tavallisten tennareiden ja lenkkareiden mukavuus, mutta lisäksi niissä on uusi ulottuvuus – nimittäin trendikäs näyttävyys. Mitä sanoisit esimerkiksi käärmeennahkakuosisista tennareista tai tennareista, joissa on raidallinen korokepohja?

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *