09.11.2017 | Lukuaika: 3 minuuttia

Viimeiset lehdet putoavat puista ja ilmat kylmenevät. Myöhäissyksyn myötä tulevat myös ensimmäiset yöpakkaset. Ja vaikka päivät pimenevät, myöhäissyksyyn kuuluu myös uskomatonta kauneutta. Kuten maaginen, usvainen aamuniitty, jonka ylle nouseva aurinko heittää syksyisiä säteitään saaden usvan leijailemaan taianomaisesti. Aivan yhtä kiehtova kuin tämä luonnon tarjoama näytelmä on myös myöhäissyksyn tähtimerkin, skorpionin, olemus. Tasapainoisen vaakanaisen jälkeen koittaa ylvään skorpioninaisen aika.

Mitä skorpioninainen rakastaa?

Skorpioninainen rakastaa eleganttia, ylellistä muotityyliä ja iloitsee joka kerta suuresti, kun ystävä- tai perhepiirissä on tiedossa juhlia. Sillä juhla on yksi parhaista hetkistä pukeutua ylellisesti. Skorpioni valitsee asunsa tarkoin ja ajan kanssa, ja tulos onkin sen mukainen. Skorpioninaisella on taito tehdä lähtemätön vaikutus.

 

[10-11-17-1]

 

Hieman kiiltäväpintaiset, mustat tekonahkahousut sekä pastellinsävyinen, hillityin kultasomistein somistettu paita sopii erinomaisesti skorpioninaisen eleganttiin olemukseen. Niiden seuraksi hän valitsee pörröisen neuletakin, jossa on satiininauhat ja joka lämmittää miellyttävästi myös tulevina talvi-iltoina skorpionin nauttiessa lasillisesta samppanjaa takkatulen äärellä. Tähän mustavoittoiseen asuun skorpioninainen yhdistää mielellään kimaltelevia yksityiskohtia. Pronssinväriset, metallinhohtoiset avokkaat sopivat kuin unelma yhteen kristallikorvakorujen sekä roseekullanvärisen, aidosta nahasta valmistetun käsilaukun kanssa.

 

[10-11-17-2]

 

Skorpioninainen rakastaa myös trendikkään rentoa tyyliä. Lämpimän syyspäivän kävelylenkille hän valitsee mukavan, etnokuosisen ja harmaasävyisen neuletakin ja yhdistää sen mustiin leggingseihin. Kaulaansa hän sujauttaa neulotun tuubihuivin ja jalkaansa punaisina loistavat kumisaappaat, joissa on ihana vaeltaa syyslehtien peittämillä kaduilla. Mutta myös arkiasuun hän lisää jotain kimaltelevaa ja valitsee siksi asunsa täydennykseksi hopeanväriset korvakorut sekä metallinhohtoisen laukun.

Skorpioninaisen asunto on tilava. Huoneet eivät saa olla ylisisustettuja, sillä skorpioninainen haluaa tuntea itsensä vapaaksi myös sisätiloissa. Huonekalujen ja muiden sisustusyksityiskohtien valintaan hän kiinnittää yhtä paljon huomiota kuin asukokonaisuutensakin valitsemiseen. Hän haluaa, että kodin sisustus antaa yhtenäisen ja harkitun vaikutelman. Sisustuksen päävärit ovat musta ja valkoinen, mutta tekstiileissä näkyvät myös aistikas viininpunainen sekä ilmaisuvoimainen violetti. Skorpioninainen arvostaa kodissaan viihtyisyyttä, minkä vuoksi hän suokin itselleen yhden jos toisenkin valikoidun, ylellisen huonekalun tai maalauksen, joista hän nauttii joka päivä.

Ketä skorpioninainen rakastaa?

Skorpioninaisen motto on: kaikki tai ei mitään! Rakkaudessa hän uskoo uskollisuuteen ja intohimoon – rakkauden tulee kipinöidä vielä vuosienkin yhteiselon jälkeen. Skorpioninainen ei kestä yksitoikkoista harmaata arkea, ja siksi hän järjestääkin omaan ja rakkaansa arkeen koko ajan vaihtelua erilaisilla asioilla ja tapahtumilla.

Bildschirmfoto 2017-11-09 um 15.02.01

Tunteellinen rapu on kuin luotu intohimoiselle skorpionille. Skorpioninainen voi todellakin nojautua rapumiehen olkapäätä vasten. Joskus, mutta vain hyvin harvoin, voi käydä niin, että skorpioni vaatii ravulta liikaa. Vaikeiden aikojen koittaessa rapumies kuitenkin tukee skorpioninaista tinkimättömästi, ja yhdessä he voivat voittaa kaikki esteet.

Myös neitsytmies tarjoaa skorpioninaiselle suurta onnea. Neitsyen realistinen luonne tasapainottaa skorpionin intohimoista toiminnanhalua. Neitsytmies ymmärtää skorpioninaista täydellisesti ja osaa mukautua tämän ajatuksiin, minkä vuoksi skorpioninainen voikin olla täysin oma itsensä neitsytmiehen seurassa. Tällä suhteella on kaikki edellytykset pitkälle ja onnelliselle yhteiselolle.

Kaurismies pysyy, kuten skorpioninainenkin, kannassaan. Tämä tuo suhteeseen konfliktin mahdollisuuksia silloin, kun osapuolet eivät ole samaa mieltä asioista. Toisaalta skorpioninainen ihailee kaurismiehen itsevarmuutta, ja ajan myötä osapuolten välille syntyy syvä ymmärrys toisiaan kohtaan, mikä tuo suhteeseen ikuisen rakkauden mahdollisuuden.

Hienotunteinen kalamies hurmaa skorpioninaisen täysin. Skorpioninaisen kiihkeät rakkaudentunnustukset antavat kalalle varmuutta, ja kalamies puolestaan voi opettaa skorpionille, että tietyt asiat voi kohdata ja ottaa vähän rennommin. Näin osapuolet täydentävät toisiaan täydellisesti rakkaudessa.

Tuntuuko sinusta, että kuvauksemme voimakastahtoisesta skorpionista on osunut naulan kantaan? Vai ovatko kokemuksesi skorpioninaisista aivan toisenlaisia? Kuulemme mielellämme kommenttejasi!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia
 1. Minä olen skorpionitiikeri. Luonnekuvaus oli onnistunut. Eräs oleellisin piirre eli kostontahto unohtui. Taistelemme myös yleistä vääryyttä vastaan, vaikka se ei meitä henkilökohtaisesti koskisikaan.
  Itse toimin eläinten- ja lastensuojelun parissa vapaa-aikanani.
  Nuo miesesimerkit ovat aivan liian kesyjä tossukoita. Toinen skorpioni, leijona tai härkä sopivat paremmin.
  Kiitos kuitenkin, oli taas niin nautinnollista lukea itsestään ???? ????.

  1. Hei,

   mukava kuulla, että horoskooppikuvauksesta löysit paljon omia luonteenpiirteitä.

   Terveisin Senni

 2. Vaatteet eivät pitäneet paikkaansa ainakaan omalla kohdallani. Vihaan tekonahkaa ja kirkkaanpunaista!

  1. Heippa! Ymmärrän, etteivät tekonahka ja punainen väri ole jokaiseen mieleen meneviä valintoja 🙂 Mitä mieltä olet pörröisistä kuoseista tai etnohenkisestä tyylistä? 🙂 Tekonahka on paljon mielipiteitä jakava materiaali, mutta esimerkiksi yksityiskohtana vaatteessa se voi olla hyvinkin ihastuttava. Ihanaa kevään odotusta!