31.10.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

 

Kukkaron ja myös luonnon kannalta vaatteiden monikäyttöisyys ja pitkäikäisyys ovat tärkeitä asioita – kun käytät hankkimaasi vaatetta useammin kuin kerran, säästät rahaa ja ympäristöä. Varsinkin juhlavaatteiden kannalta tämä voi tuntua vaikealta, mutta se ei ole ollenkaan mahdotonta! Nyt jaamme meidän vinkkimme siitä, kuinka eri tyylejä yhdistelemällä ja asusteita vaihtamalla vaihdat helposti arkityylistä juhlaan ja päin vastoin. Yhdestä mekosta riittää moneksi!

Stailausvinkki nro 1: Arkeen/töihin

Voit pukea juhlavan mekon päälle arkisemman neulepuseron ja saat luotua hetkessä rennomman tyylin. Tässä asukokonaisuudessa on hitunen juhlavuutta ja hitunen arkityyliä, jotka tasapainottavat toisiaan kiinnostavasti. Pue mekon kanssa arkisemmat kengät – tämä siirtää painopistettä vielä lisää rentoon suuntaan.

[2019.10.31-01]

Stailausvinkki nro 2: Kohti talvea

Sinun ei tarvitse hyvästellä lempileninkiäsi talven tultua. Tee kuten hyisenä talvipäivänä muutenkin, harrasta kerrospukeutumista. Voit pukea mekon alle farkut tai poolopaidan, eikä vilu vaivaa. Näin stailattuna kesäinen mekko tuntuu kotoisalta pakkassäälläkin ja farkut mekon kanssa ovat sitä paitsi supertrendikkäät. Voit myös käyttää paksuja sukkahousuja farkkujen sijaan.

Stailausvinkki nro 3: Stailaa juhlaan

Helpoin ja klassisin tapa tuoda juhlavuutta asuun on pukea jalkaan korkokengät. Tämän lisäksi voit myös käyttää seuraavia niksejä: Jos mekkosi on tunikamaisen leveä, merkitse vyötärön paikka vyöllä ja mätsää vyön väri kenkiin tai muihin asusteisiin. Jos sinulla on avarakaula-aukkoinen mekko, voit antaa pitsi- tai glittersomisteisen alustopin vilahtaa alta. Se antaa mekolle ekstranostetta juhlavan detaljin muodossa. Jos mekkosi tarvitsee lisää ryhtiä, pue sen kanssa tyylikäs jakku tai bleiseri. Älä unohda arkikoruja näyttävämpiä koruja ja asusteita – tosin joskus saattaa riittää, että vetäiset hiukset rennolle nutturalle ja ripustat korviin katseita keräävät korvakorut.

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *