11.09.2020 | Lukuaika: 2 minuuttia

Syystrendit

Syksy alkaa hiipimään pikkuhiljaa jo säähänkin – itselläni se on jo hiukan ennen sitä saapunut ajatuksiin ja vaatekaappiin. Pimenevinä elokuun iltoina alan jo vähän kaipaamaan syksyn tunnelmaa ja tuoksua nenässä. Sateen ropina ikkunassa tuo jo heti mieleen murretut värit neuleissa ja syystakeissa. Villasukkia unohtamatta… Vaikka vuodenaikojen vaihtuessa ei tietystikään tarvitse koko vaatekaappia laittaa uusiksi, on hyvä pohdiskella millä saisi tuotua pukeutumisensa sesongin trendien mukaiseksi. Helpoin tapa tähän on valita värit, jotka juuri tänä sesonkina ovat vahvimmillaan. Kuten jo sanoin, ovat murretut sävyt aina syksyllä omalla tavallaan trendikäs valinta. Okrankeltainen on yksi sellainen väri, joka on tänä keväänä erityisen näkyvässä asemassa. Se käykin hyvin muiden syysmetsästä muistuttavien kauniiden värien rinnalle: metsänvihreä, kastanja, poltettu oranssi… Helpoin tapa hypätä sesongin mukaan onkin juuri värimaailman päivittäminen. Vaikka vaaleanpunainen ei olekaan niin perinteinen syksyn väri, koita ennakkoluulottomasti sitä kauniiden ruskan värien kanssa.

Linkki: Huivikauluspusero

Valitse rohkeasti uusi materiaali tutuille väreille – miten olisi trendikäs, värikäs nahka? Musta on toki tässä aina varma valinta, mutta koita uuden sesongin kunniaksi vihreitä tai punaisia sävyjä. Ruskea nahka on myös muodikas ja monelle tutumpi ja turvallisempi valinta.

Linkki: Tekomokkatakki

Älä säästele materiaalin laadussa

Älä säästele materiaalin laadussa

Päivitä kaappiisi myös yksi uusi syysneule. Katso samalla tarkasti materiaalin laatu. Kuten olen aiemmin kirjoittanut, ihanan neuleen löytäessään haluaa että se kestää käyttöä. Ylelliset villamateriaalit ovat viilenevän sään ja syksyn merkki. Muhkea neule käy oikeastaan kaiken kaveriksi: niin tekonahkahameen, kuin farkkujen tai leggingsienkin.

Linkki: Kašmirneulepusero

Kuoseista ruutu ja näyttävistä elementeistä hapsut ovat suuressa roolissa tänä syksynä. Kuulostaako tutulta? Kyllä, se tuttu 90-luku on yhä täällä, eikä ainakaan vielä näytä laantumistaan.

Linkki: Neuletakki

Syystakeista ysäri on nostanut trendikkääksi valinnaksi taas ylisuuret untuvatakit, paitatakit ja villakangastakit. Jokaiselle löytyy varmasti mieleinen, koska valinnan varaa kyllä on!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *