20.07.2016 | Lukuaika: 1 minuutti

Viime viikolla kirjoitin Klingelin »uuden malliston muotitrendeistä ja tälle viikolle valitsin suosikkivinkkini uutuusmallistomme trendiasusteista. Samat trendit näkyvät niin muodissa kuin asusteissakin eli mokkaa ja metallivärejä, mutta asusteissa vilahtelevat näiden lisäksi myös ihanat hapsut. Tänä syksynä voimme siis antaa sisäisen hippimme näkyä ja laittaa hapsut heilumaan!

Hapsuja saappaissa ja nilkkureissa

Hippihapsut näkyvät »kenkämallistossa nauhoin, hapsuin ja tupsuin. Mallistosta löytyy useita saappaita ja nilkkureita, jotka on somistettu enemmän tai vähemmän hapsuilla. Löysin esimerkiksi vaaleat mokkanahkasaappaat, joissa on elegantti hapsunauha. Nilkkuriosastolta listalleni pääsivät nappanahkaiset tupsusomistetut nilkkurit, jotka on saatavissa sinisinä ja ruskeina.

Nilkkurit taustalla

Niitä ihania metallivärejä, joita hehkutin edellisessä kirjoituksessani löytyy toki myös syksyn trendikengistä. Mustat tennarit, joissa on kullanväriset kärjet ja kannat sopivat kivasti yhteen syksyn muodin kanssa. Hapsuviitta, metallinhohtoinen pusero, perusfarkut ja nämä tennarit sopivat niin töihin kuin rentoihin iltamenoihinkin.

Trendikkäät asusteet syksyyn

 Samat trendit näkyvät myös uuden mallistomme »asusteissa ja sieltä nappasin must have -listalleni hapsulaukun ja hapsuhuivin. Metallivärejä tyyliin tuo Supergan kullan- tai hopeanvärinen reppu, joka tuo valoisan kultareunuksen syksyn pilvisiin päiviin. Reput ja hupparit ovat tänä syksynä suuressa huudossa, joten povaan tästä repusta yhtä mallistomme suursuosikkia.

Asusteet taustalla

Lisää syksyn muotitrendeistä kaikessa kirjossaan voit lukea syksyn mittaan »Sennin trendiblogista!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *