17.09.2018 | lukea aikaa: 2 minuuttia

Kesän vaihtuessa syksyyn jokainen pukeutumisesta kiinnostunut miettii tulevan syksyn ja talven muotitrendejä. Muodin kiertokulku on yhä nopeampaa, ja trendit tulevat ja menevät. Toiset muotivirtaukset ilahduttavat, toiset vähän naurattavat, ja sitten on niitä trendejä, jotka saavat hymähtämään hiljaisesti… Parasta muodissa onkin se, että kukin voi itse valita ne leikkaukset ja kuosit, jotka kokee omakseen.

Vuosi 2018 on ollut täynnä leikkisyyttä ja elämäniloa! Kevään pastellivärit ja räiskyvät kukkakuvioinnit sekä menneen hellekesän kokovalkoinen ja denimi olivat todellisia hyvänmielen tuojia vain muutamia kohokohtia mainitaksemme. Odotukset ovatkin korkealla ja vaikuttaa siltä, että myös loppuvuosi lunastaa lupauksensa. Joukossa on muutamia vanhoja tuttavuuksia uusilla mausteilla höystettynä! Joko uteliaisuutesi heräsi? Tulevan syksyn ja talven muoti rakastaa marjaisia sävyjä, antaa merihenkisten tuulten puhaltaa ja sanoo kyllä kiitos elegantille mustavalkoiselle väriparille.

Makeaa ja maanläheistä: ihanat marjansävyt

Osaatko kuvitella syksyä ilman marjasaalista? Monelle syksy on metsässä samoilemisen aikaa ja myöhäisiä iltoja saaliin puhdistamisen ja säilömisen parissa. Mustikat, puolukat ja karhunvatukat löytävät tiensä tänä syksynä vaatteiden kuoseihin ja tuovat lämpöä kylmenevien ilmojen vastapainoksi. Luumu, munakoiso ja viininpunainen ovat monen suosikkivärejä ympäri vuoden, mutta juuri syksyn tultua on kaipuu lämpimiin sävyihin suurimmillaan. Syys- ja talvikauden upeita uutuuksia materiaaleissa ovat muun muassa marjan sävyinen nahka. Laura Kent-malliston tyylikäs nahkatakki sekä bordeaux’npunainen nahkahame näyttävät mallia catwalkilla. Nahan lisäksi pehmeä sametti ja upeasti kiiltävät materiaalit saavat lämpöä marjansävyistä. Kukkakuvioitu bleiseri ja vesiputouskauluksella varustettu paita ovat tyylikäs ja harkittu yhdistelmä niin konttorille kuin myös illanistujaisiin.

Merimiesten jalanjäljillä

 Joskus täytyy mennä kauas nähdäkseen lähelle. Juuri sellainen tunne tulee helposti merihenkisen muodin kanssa. Värit ovat hyvin perinteiset, jokaisella varmasti löytyy kaapista jotain punaista, tummansinistä ja valkoista. Sinivalkoinen raitapaita lienee isänmaallisinta mitä päälleen voi pukea, ja vuosittaiset pikkujoulut saavat yleensä aikaan sen, että ”jotain punaista” on tullut hankittua. Monelle valkoinen on kesäinen väri, mutta tänä talvena se hehkuu entistä puhtaampana punaisen ja sinisen rinnalla. Tällä kaudella tuttu yhdistelmä saa uutta ilmettä jännittävien yksityiskohtien muodossa. Syksyn suosituimmat detaljit nousevat hyvin esille sporttisissa svetarihousuissa: kimaltavat paljettiraidat antavat upeasti nostetta tummansiniselle värille. Myös Laura Kent-malliston svetaribleiseri luottaa kimallukseen ja merkkeihin, ja perinteinen raitapaita on saanut osakseen tähtikirjailuja, sydänmerkkejä ja puhekuplia! Pehmoisen neulepuseron väriskaala on selkeä, ja malli juuri tätä syksyä ja talvea. Collezione Alessandro  -merkkinen tummansininen käsilaukku täydentää loistavasti merihenkistä asua. Oletko valmis purjehtimaan kohti syksyä?

Vastakohdat vetävät puoleensa – tyylikäs mustavalkoinen

Itsevarma ja klassinen mustavalkoinen on varma valinta. Värejä yhdistää tietynlainen ehdottomuus, ja samalla niitä erottaa suuri kontrasti. Värien luonne mahdollistaa niiden käyttämisen lukemattoman monella tavalla ja lähes kaikissa kuoseissa – puhumattakaan niiden yhdistelymahdollisuuksista eri asukokonaisuuksissa. Tänä syksynä ja talvena voit luottaa mustavalkoiseen! Pieni vinkki black & white -tyyliin: valitse vaate, jossa on näyttävä kuosi (esimerkiksi siksak-kuvioitu pusero) sekä kapeat, detaljeilla somistetut housut (paljettiraidat). Tyylikäs valinta on myös pallokuvioitu paita tekonahkaisten leggingsien kanssa. Heitä harteille kimalteleva huivi ja muodikas lookisi on valmis!

Onko joku esittelemistämme trendeistä erityisesti sinun suosikkisi? Viihdytkö parhaiten marjametsässä, merillä vai kenties kontrastien ympäröimänä? Kerro meille kommenttikentässä ajatuksistasi tulevan syksyn ja talven trende

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *