05.08.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Niin kuin oikeastaan koko viimeisen vuoden ajan, myös syksyn muoti on selkeästi mukavaa ja miellyttävää, jopa helppoa päällä. Avainsanoina nostaisin mukavuuden lisäksi luonnon sekä luonnolliset materiaalit. Mekko on ollut tämän kesän ehdoton ykkösvalinta, ja vielä syksylläkin niitä tulee näkemään paljon; päälle kiskaistaan ihanan pehmeä neule tai neuletakki sekä jalkaan rennot lenkkarit tai tossut. Rentoja pitsikuosisia mekkoja on näkynyt paljon, ja nekin ovat osaltaan juuri tätä luonnollista trendiä. Mukavat, mutta siistit oloasut jatkavat myös voittokulkuaan. Moni viettää taas syksyllä enemmän aikaa kotona, eli hyvännäköisten kotiasujen aika on yhä vahvasti olemassa.


Linkki: Bukleeneuletakki, Suora neulemekko, Korokepohjalenkkarit kontrastein, Korokepohjatennarit, Korokepohjalenkkarit


Luonnollisesti

Luonnonmateriaalit ovat kokonaisuudessaan nostaneet päätään jo vuosien ajan, mutta viimeisen vuoden tapahtumat ovat ehkä vielä enemmän vaikuttaneet siihen, että ihmiset hakevat yhä enemmän luonnollisuutta ja mukavilta tuntuvia materiaaleja ylleen. Myös luonto itsessään on ollut iso inspiraation lähde väreiltään ja tunnelmaltaan syksyn muodissa.

Linkki: Neuletakki lampaanvillaa, Raidallinen neuletakki, Nilkkurit, Olkalaukku


Sporttisesti

Aiemmin jo mainitsinkin nuo lenkkarit, eli mukavat sporttivaatteista inspiroituneet asut jatkavat muodikkaana valintana ensi syksynäkin. Moni, joka alkuun epäili lenkkari-mekkoyhdistelmää, on joutunut muuttamaan ajatuksiaan juuri tämän yhdistelmän mukavuuden takia. Mukavuus tosiaan on se avainsana niin materiaaleissa kuin koko pukeutumisessa. Se on se, mitä me kaipaamme tähän hetkeen. Toki pehmeät neuleet ovat lähtökohtaisesti aina syksyllä muodin kartalla näkyvästi esillä, mutta nyt nostaisin ne vielä enemmän esiin.

Linkki: Verryttelypuku – takissa raikkaat raidat, Korokepohjatennarit, Pusero, Korokepohjalenkkarit kontrastein, Leveä tekomokkahame, Neulepusero, Neulehousut, Korokepohjatennarit

Vastakohtia?

Toki muoti luo aina vastavoimia nykyhetkeen, eli juuri tämä idea, että jos nyt on muuten hankalaa, niin ainakin ihanat ja mukavat asut helpottavat ja jopa pehmentävät arkea. Tästä seuraava vastakohta olisikin juuri skarpit, jopa militaristisen siistit asukokonaisuudet, joista toki ysärillä nähtiinkin merkkejä… Koska tuo

vuosikymmen on yhä se vahvin trendien harjalla, voi vastavoimaisesti tuo tyylisuunta näkyä enemmänkin tulevaisuudessa. Tämä syksy mennään kuitenkin vielä mukavasti.
Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *