08.12.2016 | Lukuaika: 2 minuuttia

Tunnelmallinen syksy on kääntynyt talveen, kirpeisiin pakkasiin ja toisaalta etelän kosteisiin sadekeleihin. Keräsimme vinkkejä syksyn ja talven suosikkikengistä, joista löydät sopivan kenkäparin menoon kuin menoon. Tärkeintä on, että kengät ovat mukavat ja jalat pysyvät lämpiminä.

vaelluskengät

Tukeva jokapaikan kenkä

Mikä olisikaan mukavampaa, kuin viettää päivä kirpeässä ulkoilmassa ulkoillen ja palata sen jälkeen kodin lämpöön nauttimaan kuppi kuumaa teetä? Yksi talven trendikkäimpiä kenkiä on Softwalkin nauhanilkkurit tyylikkäässä kamelinsävyssä. Uritettu ja tukeva ulkopohja pitää askeleen vakaana, ja kestävä naudannahka suojaa jalkoja haastavillakin keleillä. » Nilkkurit pitävät jalat taatusti kuivana ja niiden pehmustettu sisäpohja hellii jalkapohjia. Sporttinen malli sopii yhtä hyvin kaupungille kuin ulkoilupoluille!

saappaat

Suloiset saappaat

Kun pakkaslumi ritisee jalkojen alla, on mukava pukea jalkaan lämpimät ja kauniit » saappaat. Konjakinsävyisissä Jenny by ara -saappaissa ei pakkasukko pääse puremaan varpaita. Pehmoinen vuori on uutta villaa, ja pehmustettu sisäpohja tekee kävelystä pehmeää – kuljitpa lumettomilla tai valkoisen lumivaipan peittämillä teillä. Pörröinen villa koristaa myös saappaiden ulkoreunaa, mikä tuo niihin suloisen vivahteen.

kumisaappaat

Lits läts lätäkköön!

Milloin viimeksi polkaisit lätäkköön? Syksyn ja talven sateita ei kannata säikkyä, vaan oikeat varusteet kannattaa hankkia jo hyvissä ajoin! » Kamik-kumisaappaat on helppo pukea jalkaan, ja niiden pehmeä jerseyvuori hellii jalkoja. Talven räntäsateisiin kannattaa toki pukea lisäksi lämmin villasukka, sillä syyssäähän valmistettu malli kaipaa pientä vahvistusta Suomen pakkasissa. Värikkäiden kumisaappaiden pariksi on mukava valita yhteensopiva laukku, kuten tämä » sininen kääntölaukku. Voit halutessasi kääntää esiin laukun valkoisen puolen ja voilà – sama laukku sopii myös kevääseen!

laukkuja

Kun päivä taittuu iltaan…

Talven juhlat voivat joskus aiheuttaa kysymysmerkin pukeutumiseen. Kylmä pakkasilma ei juuri houkuttele pukemaan jalkaan juhlavia avokkaita, varsinkaan, jos ulkona kuljetaan pitkiä matkoja. Talven kenkämuoti on täynnä ihania nilkkureita, jotka pitävät juhlajalat lämpiminä ja ovat samalla kauniin näköiset! Pue jalkaan » nilkkurit, kun suuntaat ystäviäen kanssa syömään tai iltaa viettämään! Kimaltavat somisteet tuovat säihkettä ilmeeseen ja ovat tällä kaudella erityisen trendikkäät! Upea punaisen väri sopii kauniisti talven muotiin, joten kenkiin on helppo etsiä sopiva » laukku Klingelin mallistoista.

nilkkurit

Talvi on oikeaa pukeutumisen kulta-aikaa, eikä lämpimiä ja tyylikkäitä kenkiä voi koskaan olla liikaa! Talvellakin on helppo olla lämpimästi ja kauniisti pukeutunut. Muutamilla luottokengillä pärjää pitkälle kevääseen! Oletko sinä jo löytänyt omat syksyn ja talven suosikkisi?

 

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *