01.11.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Vaikka monelle housut ovatkin se tavallisin ja helpoin valinta arkeen, ovat hameet tehneet taas vahvasti tuloaan. Helmat eivät siis ole tänä syksynä vain valinta juhliin, vaan yhtä lailla niitä näkee arjessakin – ja mitä yllättävin yhdistelmin. Perinteiset midimittaiset vekkihameet näkyivät katukuvassa jo keväästä alkaen, eikä syksy himmennä tätä tulemista yhtään. Vekkihameet ovat helppo yhdistää melkeinpä mihin vain. Ne ovat itsessään naisellisia, niin moni valitseekin kaveriksi esim. t-paidan ja buutsit tai bleiserin, jotta tyyli rikkoutuu vähän. Myös lenkkariyhdistelmä vekkihameen kanssa on nähty ihan valtiollisella tasollakin… Mieti siis vähän uudella tavalla, miten tämän vanhan tutun hameen voisit yhdistää. Jos rokahtavat ja liian nuorekkaat yhdistelmät eivät tunnu omalta, koita vekkihameen kaveriksi esim. pörröneuletta – erilaisten tyylien ja materiaalien yhdistelmät tuovat asuun aina sitä kivaa jujua.

 

90-luvun uudelleen tuleminen on tuonut myös minimekkojen paluun. Itse suosittelen minimekon kanssa aina ”peittävämpää” yhdistelmää, eli esim. väljä neule tai bleiseri. Asun ei tarvitse olla paljastava, vaikka siinä onkin lyhyt hame. Muista myös hameiden kanssa aina sukkahousut; silloin ei tule kylmä, eikä asu myöskään näytä liian kylmältä syyssäässä.

 

Samainen ysärivillitys on tuonut satiinin materiaalina taas esille. Midimittainen satiinihame onkin ollut trendsettereiden päällä jo vähän pidempään. Jos satiini innostaa, koita rohkeasti vaikkapa eläinkuosia. Myös farkkuhame eri mittaisina versioina on vahvasti esillä tänä syksynä. Jopa ihan pitkiä farkkuhameita näkyy katukuvassa tällä sesongilla.

Nahkahame on aina klassinen valinta, mutta tänä syksynä se on myös trendikäs. Mieti omaa vartalotyyppiäsi; sopiiko sinulle kynämallinen vai esim. A-linjainen nahkahame. Se onkin tässä syksyn hametrendissä mukavaa, että melkeinpä kaikki mallit ja materiaalit ovat hyviä valintoja. Ja koska aina puhun siitä, ettei trendejä tarvitse orjallisesti noudattaa, niin nyt olet helposti trendeissä mukana valitsemalla minkä vain hameen syksyyn.

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *