05.11.2018 | lukea aikaa: 2 minuuttia

Syksy tuo muotiin musta-valkoisen ajattelun. Tällä emme kuitenkaan tarkoita sitä, että syksy saisi meidän vaipumaan melankolisiin tunnelmiin muodin suhteen. Ei suinkaan – syksy ja alkava talvi ovat yksi ihanimmista muotisesongeista, ja siksi otamme ne avosylin vastaan. Raikkaita värejä suosivan kesämuodin jälkeen pimeä vuodenaika antaa meille ikään kuin tilaisuuden pukeutua myös mustaan ilman, että se tuntuisi väärältä tai liian tummalta. Ja koska muodissa pelataan paljon kontrasteilla ja äärimmäisyyksillä, on valkoinen syksyn toinen selkeä värivalinta. Vastakohtien käyttöhän on muodissa aina ollut jonkinlainen julkilausuma – sekä myös ilmaus tyylitajusta! Siksi olemmekin iloisia voidessamme esitellä sinulle Laura Kentin syysuutuuksia teemalla Black & white – tällä kertaa tosin niin, että toinen asukokonaisuuksista on täysin musta ja toinen täysin valkoinen!

Päästä varpaisiin valkoisissa

Asun lähtökohta: Tämän asukokonaisuuden lähtökohtana on » Laura Kent -malliston urheilullinen svetari. Svetarin kimaltelevat strassikivet sekä kauniit helmisomisteet saavat sen erottumaan tavallisten svetareiden joukosta. Somistus ei kuitenkaan nouse esille liikaa, vaan sopii hillittynä hyvin myös arkikäyttöön.
Lisää perusvaate: Tärkeä sääntö silloin, kun haluat pukeutua päästä varpaisiin samaan väriin on, että yhdistelet erilaisia materiaaleja sekä erilaisia pintoja keskenään. Muutoin asusta saattaa tulla liian yksitoikkoinen. Svetarin kaveriksi suosittelemme kapealahkeisia vakosamettihousuja. Vakosametti on juuri nyt trendikäs valinta, ja samalla myös ihanasti lämmittävä materiaali – siis täydellinen valinta kylmään vuodenaikaan.
Viimeistele asusteilla: Yhdistä svetariin ja vakosamettihousuihin yksinkertaiset, valkoiset nauhakengät sekä elegantti laukku. Ja voilà, täysvalkoinen asukokonaisuutesi on valmis! Jos kaipaat asuun koruja, lue alta, mitä niiden valinnassa kannattaa pitää mielessä.
Vältä näitä: Mitä olisikaan täydellinen asukokonaisuus ilman asuun sopivia koruja? Tämän suhteellisen pelkistetyn asun kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen koruvalinnoissa. Liian suuret korvakorut eivät sovi asuun. Myös kaulakoru on turha, koska svetarin yläosa on jo somistettu strassein ja helmin. Kaunis täydennys olisi kuitenkin valkoinen emalisormus, jonka lasikivin somistettu pinta hohtaa kauniisti syysauringossa!

Kaikki on mustaa

Asun lähtökohta: Siinä missä kokovalkoinen asu sopii päiväpukeutumiseen on illan väri elegantti musta. Iltalookiin sopiva materiaali on sametti, mikä on myös yksi syksyn suurista suosikkimateriaaleista. Olemmekin ihastuneet Laura Kent –malliston ¾-hihaiseen paitaan. Sen muodikkaat reikä- ja nauhasomisteiset hihat keräävät ansaittua ihastusta missä sitten liikutkin.
Lisää perusvaate: Täydellinen asu syntyy, kun valitset paidan pariksi trendikkäät, joggers-malliset plyysihousut. Verkkarityylisyys saattaa arveluttaa, mutta näiden housujen valinta kertoo trenditietoisuudesta ja rohkeudesta valita jotain uutta ja jotain hieman erilaista. Ja kukapa ei arvostaisi pukeutumisessaan mukavuutta, kun tietää olevansa myös tyylikäs.
Viimeistele asusteilla: Myös asusteissa tulee pysytellä mustalla linjalla. Kaulakoru, jossa on musta samettinauha, antaa asulle viimeisen silauksen. Korviisi voit kuitenkin pujauttaa valkoiset helmikorvakorut. Niiden klassiset, viljellyt makeanvedenhelmet korostavat asun pelkistettyä eleganssia.
Vältä näitä: Jottei täysmustasta asustasi tulisi liian rento, siihen kannattaa yhdistää kunnon kengät. Älä siis valitse asuun tennareita, vaan valitse asuun kengät, joissa on korkoa. Näin asu saa puetumman yleisilmeen. Vinkkinä mainittakoon » Jenny-merkkiset mustat nilkkurit, jotka ovat korosta huolimatta supermukavat jalassa!

Mitä mieltä olet Laura Kentin syysuutuuksista? Kirjoita kommenttia, ja kerro mielellään myös, kumpi asuista osui enemmän sinun tyyliisi: kokovalkoinen vai kokomusta kokonaisuus.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *