25.08.2017 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kesä on lopuillaan: pelloilla lepää olkipaaleja, auringonkukat hehkuvat niityillä kilpaa auringon kanssa – ja neitsyt juhlii syntymäpäiviään! Intohimoisen » leijonan jälkeen esittelemme rauhaa rakastavan ja avuliaan maamerkin. Mikä sykähdyttää neitsyttä ja kuka herättää hänessä romanttisia tunteita?

Mitä neitsyt rakastaa?

Neitsyt keskittyy aina olennaiseen, missä hänelle on hyötyä hänen terveestä realismistaan. Hänellä on harvoin tunteenpurkauksia. Neitsyellä on luonnollista säteilyä ja hän on taitava käsittelemään rahaa, minkä vuoksi häneltä pyydetään mielellään neuvoja kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Muut arvostavat neitsyeen suvaitsevaisuutta ja iloisuutta ja rohkaisevat häntä silloin, kun hän on liian itsekriittinen.

Neitsyellä on näkemystä myös tyylikysymyksissä. Huoliteltu ulkonäkö on hänelle erittäin tärkeää. Kun hän on löytänyt tyylinsä, hän pysyy sille uskollisena, sillä hän tietää tarkalleen, mikä häntä pukee parhaiten.

 

[25-08-17-1]

 

Neitsyt pitää klassisen tyylikkäästä, hillitystä tyylistä – ylenpalttinen hohdokkuus ei ole hänen juttunsa. Neitsyttä pukevat erityisesti lämpimät maan sävyt, viininpunainen ja tummansininen. Aurinkoisina syyspäivinä hän käy mielellään pitkillä kävelyillä, joille sopii marmoroitu, oliivinvärinen tekonahkatakki, jonka taskut on somistettu kullanvärisillä koristeniiteillä. Takkiin hän yhdistää lyhythihaisen printtipaidan ja maksihameen, joka tarjoaa runsaasti liikkumavapautta. Tukevat, khakinväriset nilkkurit ovat mukavat ja pitävät neitsyen jalat kuivina hänen astellessaan syksyisellä lehtimatolla. Asun viimeistelee rubiinizoisiitista valmistettu statement-rannekoru, joka hehkuu täyteläisen vihreän ja syvän rubiininpunaisen sävyissä.

 

[25-08-17-2]

 

Juhlatilaisuuksissa neitsyt näyttää mielellään naisellisen tyylikkään puolensa. Hän valitsee asukseen naisellisen, mustavalkoisen pitsimekon, johon hän yhdistää naiselliset mokkanilkkurit. Asuun tuovat lisähohdokkuutta hopeiset korvakorut ja kaulakoru, joita koristavat upeat smaragdit ja kimaltavat valkotopaasit. Neitsyt ei unohda tyylikkyyttä alusvaatteidenkaan valinnassa, joten juhlamekon alle hän pukee aistilliset alusvaatteet, kuten tummansiniset, pitsisomisteiset satiinirintaliivit.

 

Neitsyt pitää järjestyksestä ja selkeydestä ja suosii kodin sisustuksessa nahkaa, metallia ja puuta. Koska mukavuus on hänelle kaiken A ja O, hän käpertyy mielellään sohvalle villaviltin alle ja nukkuu ihanantuntuisissa puuvillasatiinilakanoissa. Kerman- ja valkoisensävyiset matot ja verhot tuovat kotiin raikkautta ja luovat harmonisen yleisilmeen. Väriläiskiä neitsyen kodissa ovat tarkoin valitut » sisustusyksityiskohdat.

Ketä neitsyt rakastaa?

Neitsyt ei kiirehdi rakkausasioissa. Hän haluaa tutustua ihmiseen kunnolla, ennen kuin ryhtyy suhteeseen. Mutta kun rakkaus roihahtaa hänen sydämessään ja myös järki sanoo kyllä, mikään ei ole pitkän ja onnellisen parisuhteen esteenä.

Neitsyt löytää toisesta neitsyestä samalla aaltopituudella olevan kumppanin. Neitsyt voittaa hänen luottamuksensa nopeasti, ja hänen ansiostaan tämä pystyy suhtautumaan moniin asioihin rennommin. Jos vain molemmat onnistuvat säilyttämään itsenäisyytensä, täydellisen suhteen ainekset ovat koossa.

 Jousimiehessä neitsyt ihastuu tästä pursuavaan innostukseen. Jousimies myös herättää neitsyessä matkustushalun, ja yhdessä he voivat kerätä monia uusia kokemuksia, joita he mielellään jakavat muiden kanssa. Neitsyen ja jousimiehen välinen rakkaus tuo neitsyen elämään pysyvyyttä, mikä helpottaa heidän yhteisiä tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Skorpionin syvällinen luonne vetoaa neitsyeen, mikä tuo tullessaan myös paljon tulisuutta ja intohimoa. Skorpioni on yleensä aloitteen tekijä, mikä tekee vaikutuksen neitsyeen ja saa hänet tuntemaan olevansa arvostettu. Kun nämä kaksi tähtimerkkiä löytävät toisensa, mikään ei aivan helposti pysty erottamaan heitä toisistaan.

Jos Neitsyt ja vesimies löytävät toisensa, kyseessä on yleensä pelkkä sattuma. Suhteelle on eduksi, että molemmat rakastavat itsenäisyyttään ja suovat kumppanilleen myös omaa aikaa. Se pitää suhteen tuoreena ja eläväisenä ja tekee yhteisestä ajasta entistä antoisamman.

Mikäli olet horoskooppimerkiltäsi neitsyt tai tähtimerkki on tuttu tuttavapiiristäsi, neitsyeen luonne ja ominaispiirteet ovat varmasti tulleet sinulle tutuiksi. Kuulemme mielellämme kokemuksistasi!

 

 

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *