27.11.2020 | Lukuaika: 3 minuuttia

Asusteet viimeistelevät tyylin ja tuovat siihen persoonallisen säväyksen. Mutta talvella asusteilla on toki myös tärkeä tehtävä – pitää meidät lämpiminä! Tässä tekstissä vinkkaamme tulevan talven parhaista asusteista, jotka ovat myös rakastettuja joululahjoja!

Oletko erehtynyt menemään ulos kylmänä talvipäivänä ilman myssyä, käsineitä tai kaulahuivia? Sen kerran tehdessään ei yleensä tee sitä toiste. Pään kautta lämpöä karkaa erittäin tehokkaasti ja pakkasrajalla tasapainoileva lämpötila saa sormet muuttumaan jääpuikoiksi hyvinkin nopeasti. Talvella asusteilta vaaditaankin paljon: lämpöä, säänkestävyyttä, kaunista ulkonäköä ja omaan tyyliin sopivuutta!

Meleeratut sävyt luovat harmonisen kokonaisuuden

Pehmeä kaulaliina on helposti palelevan kurkun pelastus. Valitse materiaali, jossa on mukana ihanasti lämmittävää villaa. Meleeratun värinen kaulaliina, joka Ninalla on kuvassa, on 200 senttiä pitkä. Pituus tuo paljon stailausmahdollisuuksia: pitkän kaulahuivin voi kietoa useamman kuin yhden kerran kaulan ympäri. Kaulahuivin päät ovat ribbineulosta, ja väriltään samaa meleerattua materiaalia kuin sarjan myssy. Osta molemmat ja voit olla varma, että asusteet sopivat toisiinsa ja vältyt mallailulta kiireisinä talviaamuina. Kaulahuivi ja myssy on saatavilla kolmessa tyylikkäässä värissä: roosa, beige ja harmaa.

Moni valitsee saman värin pipoon ja kaulaliinaan, mutta mitäs jos valitsetkin saman mallin, mutta kaksi eri väriä – vaikka roosan myssyn ja harmaan kaulaliinan? Ribbineulos ja meleerattu värisävy toimivat setissä punaisena lankana ja sitovat tyylikkäästi yhteen myös eri väriset osat.

Jos kuulut niihin, jotka ovat kotonaan yhteensopivissa asusteissa ja vaatteissa, on Klingel mainio paikka shoppailla, sillä tarjolla on erilaisia settejä. Vai mitä sanot settinä ostettavasta neuleesta, piposta ja käytännöllisestä tuubihuivista, jotka ovat ihanan pehmeää palmikkokuvioitua chenilleneulosta? Vetäise jalkaan lempifarkkusi ja olet valmis päivään!

Linkki: Pipo joustinneulosta, Meleerattu kaulaliina, 3-osainen neulesetti

Suojaa käsiäsi

Käsien iho on ohutta, ja se kuivuu helposti talvella. Erityisesti nyt, kun pesemme käsiämme usein ja huolehdimme käsihygieniasta erityisellä tarkkuudella. Tärkeää onkin suojata käsiä tuulelta ja kylmyydeltä vaikka parilla sametinpehmeitä lampaannappahansikkaita. Nahka on kestävä materiaali, ja materiaalista huolta pitämällä hanskat palvelevat sinua vuosikausia. Kun vielä valitset klassisen hansikasmallin, et kyllästy malliin helposti, ja myös yhdisteleminen eri takkeihin on helppoa. Pehmeä polyesterivuori lämmittää miellyttävästi.

Paola-merkkiset neuloslapaset hurmaavat tyttömäisellä leikkisyydellään. Roosa väri, suurisilmukkainen neulos ja suloisen pehmeä fleecevuori tekevät niistä täydelliset pakkaskelin kumppanit.

Klingeliltä löydät asusteita myös miehille. Selaile kaulaliinoja ja hanskoja kauden trendikuoseissa ja väreissä ja löydä sopiva lahja isälle tai puolisolle. Yksi ikisuosikki on nappanahkaiset, fleece-vuorelliset hanskat Babista-tuotemerkiltä. Joustavat varret istuvat miellyttävästi ja suojaavat ranteita kylmyydeltä.

Linkki: Nahkakäsineet pehmeää lampaannappaa, Nahkahanskat

Asusteet – täydellinen joululahja

Joulun tullen sopivan lahjan löytyminen ei aina ole itsestäänselvyys. Parhaat lahjat ovat niitä, jotka tulevat käyttöön, ja siksi asusteet ovat hyvä idea. Muihin vaatteisiin verrattuna asusteita on myös helpompi ostaa sovittamatta. Kaulahuivit ja lapaset vievät vähän tilaa, ja ne ovat helppoja lähettää myös postissa, jos et pääse tapaamaan ystävää tai läheistä, mutta haluat muistaa lahjalla. Lahjoita asuste – lahjoita lämpöä talven keskelle hänelle, josta välität.

Linkki: Kaulahuivi, Käsineet välikauteen, Naisten hansikkaat, Kaulahuivi

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *