04.02.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Viimeistään ensimmäisten pakkasten saapuessa lämpimän talvitakin tarve konkretisoituu. Pohjoismainen ilmasto muuttuu vuodenaikojen mukana ja sen myötä myös vaatekaappi vaatii päivitystä. Talven tunnusmerkit vaatekaapissa ovat pehmeä ja lämmin neulepusero sekä lämmittävä päällystakki. Onko vanha takkisi jo nähnyt parhaat päivänsä, ja olet aikeissa satsata uuteen talvisuosikkiin? Nyt onkin hyvä hetki selailla takkivalikoimaa, sillä juuri nyt alennusmyynnit käyvät kuumimmillaan ja sydäntalvea on vielä reippaasti jäljellä. Yksi asia on varma: mikään ei voita talvista ulkoilua oikein pukeutuneena! Alle olemme valinneet valikoimistamme 7 takkisuosikkia, jotka sopivat moneen eri makuun ja tyyliin.

Mikä takki on suosikkisi?

Tyylikäs untuvatakki, jossa on irrotettava huppu ja tekoturkissomiste, taltuttaa kovemmankin pakkassään ja viimeistelee arkityylin. Yhdistä se mustiin housuihin, kenkiin ja mustaan nahkalaukkuun. Takin kevyesti hehkuva kangas antaa eleganttiutta, ja huolella sijoitetut muotosaumat taikovat esiin naiselliset muodot ja korostavat niitä. Kapea vaakatikkaus on edelleen erittäin trendikäs, ja hillitty vihreä väri sopii myös maanläheisten värien ystävälle.

Ruutukuviointi on paitsi suurimpia tämänhetkisiä trendejä – myös todellinen klassikko! Erinomainen tilaisuus siis sille, joka haluaa hankkia jotain trendikästä mutta samalla panostaa klassiseen pukeutumiseen. Alla oleva ruutukuosinen takki on ihanan lämmittävää villasekoitetta. Väljä, bleiserityylinen leikkaus ja kapeahko saalimainen kaulus tuovat takkiin päivitetyn, hivenen ylisuuren ilmeen. Takin malli sopii erinomaisesti kerrospukeutumista ja pohjoismaista tyyliä suosivalle.

Perinteinen parkatakki ei ole koskaan virheostos! Vettähylkivä materiaali ja tuulelta suojaavat yksityiskohdat pitävät kuivana ja lämpimänä haastavammissakin olosuhteissa. Lämmittävä vuori ja ylös nouseva, tekoturkissomisteinen kaulus viimeistelevät täydellisen ulkoiluelämyksen. Yhdistä parkatakki mukaviin kenkiin ja lämpöisiin lapasiin.

Kaipaatko takkia, jossa on elegantti malli ja useita klassisen tyylikkäitä elementtejä? Jäänvihreä väri korostaa takista huokuvaa eleetöntä hienostuneisuutta. Kaksirivinen napitus ja siro mutta leveä kaulus antavat takille klassista ilmettä. Se, joka haluaa hieman lisää energiaa ja asennetta tyyliin, voi yhdistää takkiin eläinkuosia, kamelinruskeaa ja harmaata. Takin ihanan pehmeä materiaali sisältää 10 % ylellistä kašmiria.

Kukapa ei rakastaisi nallemaista duffelitakkia? Tämä tekoturkisduffelitakki on meidän suosikkimme. Takissa on trendikäs tekomokkapinta ja sisällä lämmittävä teddyvuori. Yhdistä duffeli perusfarkkuihin ja paitapuseroon ja luo trendikäs arkityyli hetkessä.

Etsitkö talvitakkia, jossa on naisellisia yksityiskohtia? Tämä viininpunainen takki on todellinen katseiden kerääjä ja siinä on erittäin lämmin ja pehmeä tekoturkisvuori! Takki näyttää hyvältä farkkujen kanssa, mutta on omiaan myös juhlavampaan asukokonaisuuteen yhdistettynä.

Tämän talvikauden tunnussana on teddy! Alla olevassa takissa on trendikkäitä yksityiskohtia sekä nappilistan alle piiloon jäävä vetoketjusuljenta. Klassiset duffelinapit antavat takille rustiikin ilmeen. Pehmeä teddyvuori kurkistaa hihansuista ja kauluksesta ja peittää myös tilavaa huppua, joka suojaa kylmältä koleana talviaamuna.

Valitse sinun näköisesi takki ja riennä ulos nauttimaan talvesta!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *