11.11.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

 

Viime viikot olenkin kirjoittanut oikeastaan kaikesta siitä mikä on tänä syksynä ja talvena trendikästä ja millä saa vaatekaappinsa kivalla tavalla tähän sesonkiin mukaan. Nyt halusin kuitenkin koota asiat yhteen tekstiin – huomaan olevani itse jotenkin niin innoissani tästä viileästä vuodenajasta ja sesongin vaihtumisesta, että on pakko saada jakaa se innostuneisuus teillekin.

Pörröiset villaneuleet! Kaiva kaapistasi ne ihanat isot pörröneuleet ja nauti viilenevästä säästä. Tällä hetkellä trendikkäin valinta ovat selkeästi liian isot neuleet 90-luvun henkeen. Muistakaa näissä kuitenkin aina kohtuus – katselin hämmentyneenä pari päivää sitten, kun eräs nuori oli valinnut ylleen hauskasti ison neuleen ja sitonut sen rennosti vyöllä. Mutta tässä vaiheessa huomautan, että jos haluatte yhdistää siihen vain sukkahousut, niin valitkaa ne tarpeeksi paksut…

Minuun tänä syksynä vetoaa erityisesti valkeat, jopa lumenvalkeat pörröneuleet, mutta voisi myös sanoa ettei värillä ole väliä. Jopa vähän 70-lukuun viittaavat värivalinnat: sinappi, murretut keltaiset ja ruskeat ovat nyt vahvasti pinnalla. Toki varmat syksyn sävyt, ihanat luonnosta inspiraationsa saaneet sävyt sekä murretut punaiset ovat aina varma valinta tähän vuodenaikaan.

Vaikka tänä syksynä näkyy paljon samettia ja jopa vakosamettia, niin itse hullaannuin taas nahkaan (tai nahkajäljitelmään oikeastaan). Sen ison neuleen kaveriksi käy loistavasti tiukat nahkahousut tai puolisääreen ulottuva nahkahame. Kaupoista löytyy myös paljon hauskoja löysiä nahkajäljitelmähousuja, mutta varmempi valinta aikuiselle ovat ne perusmalliset. Jos olet hameiden ystävä, niin valitse neuleen kaveriksi joko paksu pidempi nahkahame tai liehuvahelmainen satiini- tai vekkihame. Molemmat näyttävät ihanan rosoisilta pörröneuleen kaverina.

Vaikka monen mielestä yli-isot pipot ovat nuorison valinta, onhan se tunnustettava, että isot pipot ja upottavat kaulahuivit ovat ihania päällä. Ne lämmittävät ja myös näyttävät hyvällä tavalla erilaiselta valinnalta perustiukkojen hattujen rinnalla.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *