26.11.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Toivotamme erittäin iloisina tervetulleeksi uuden tulokkaamme, Happy Size -tuotemerkin, Klingelin tuotevalikoimaan. Jo nimi Happy Size kertoo, mistä on kyse – tarjolla on muotia, joka tuo hyvää mieltä koosta riippumatta! Tuotekategoriaan kuuluu naisten ja miesten muotia, jossa päähuomio kiinnittyy istuvuuteen mukavuudesta ja ulkonäöstä tippaakaan tinkimättä. Kun nämä kolme seikkaa ovat kohdallaan, voidaan puhua vaatteista, joita ei pelkästään pueta päälle muodon vuoksi, vaan joissa oikeasti viihdytään. Vaatteista, jotka tuovat tullessaan hyvää oloa. Mukavuus ei sulje pois kauneutta – isokokoisten naisten ja miesten muoti saa olla myös hyvännäköistä ja muodikasta. Katsottaessa muodin historiaa taaksepäin, on helppo todeta, ettei se aina ole ollut itsestäänselvyys.

 

Happy Sizen muotiasiantuntijat ovat mallistoja suunnitellessaan huomioineet isojen kokojen vaatimukset leikkausten ja mallien suhteen vaatteiden ulkonäöstä tinkimättä. Mallistoja suunniteltaessa on myös otettu huomioon erilaiset tyylit ja trendit. Happy Size -vaatteita valitessasi sinun ei siis tarvitse miettiä kokoja ja malleja, vaan keskittyä siihen, mistä pidät ja minkä tyylinen muoti vastaa juuri sinun makuasi.

 

Ihania naisten vaatteita pluskoossa

Oman upean vartalon ja naisellisten kurvien peitteleminen ei kuulu enää moderniin muoti-ihanteeseen. Happy Size auttaa nostamaan esiin ja korostamaan vartalon parhaita puolia. Leikkaukset, mallit ja kuvioinnit on sopeutettu juuri isoille ko’oille, minkä ansiosta istuvuus on saatu kulkemaan käsi kädessä raikkaan ulkonäön kanssa. Happy Size -mallisto on vastannut vaatimukseen siitä, että vaatteen on istuttava mukavasti ja näytettävä hyvältä. Sama ajatusmalli pätee myös alusvaatemallistossa – kauneus ja mukavuus eivät ole toisiaan pois sulkevia, vaan ennen kaikkea toisiaan tukevia seikkoja.

Miesten pluskokoista muotia

Etenkin isokokoisilla miehillä saattaa joskus olla vaikeuksia löytää kivannäköisiä vaatteita, joissa on persoonallista ilmettä. Jostain syystä on ajateltu, että kookas mies tyytyy mukisematta suoraan, yksiväriseen kauluspaitaan tai T-paitaan ja huonosti istuviin farkkuihin. Tämä yksipuolinen ja käyttäjälleen epämukava tyyli on ollut tulosta siitä, että suunnittelijat ovat käyttäjälähtöisyyden sijaan keskittyneet ainoastaan vaatteen koon kasvattamiseen. Viime vuosina Happy Size on kuunnellut aktiivisesti asiakkaidensa toiveita ja ottaneet käyttöönsä täysin uuden ajattelutavan myös miesten muodin puolella. Tämän ansiosta myös isokokoiset miehet saavat nauttia tyylikkäistä vaatteista, jotka istuvat niin kuin niiden kuuluukin.

Toimituksen suosikkeja Happy Sizeltä:

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti
  1. Erittäin tervetullutta muotia. Isoja kokoja kaipaamme, hyvä .että on myös miehille, KIITOS