19.06.2016 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kesä, kesä, kesä!! Ja ensimmäiset kutsukortit kesän juhliin ovat jo tipahdelleet postiluukuista. Senpä takia teenkin nyt yhden tekstin, joka käsittelee ihan vaan ihania kesämekkoja. Ja tärkeimpänä niiden ihanuuden hehkutusta! Tässä tulevat siis finalistit: kesämekkojen top ysi summittaisessa järjestyksessä, olkaa hyvä!

 

1. Muodokkaammilla naisilla kietaisumekko tai mekko, jossa on kietaisumalli on usein täydellisesti vartaloa imarteleva. Malli kun tuo positiivisella tavalla esille vartalon muodot. Toki malli sopii hyvin oikeastaan kaikille vartalomalleille, kietaisumekko onkin valinta, joka vaatekaapista olisi hyvä löytyä.

2. Vielä kun tähän yhdistetään helppohoitoinen materiaali, mikä voisi olla paremmin?

3. Jos tyylisi on romanttinen ja ajatus kesämekosta saa heti ajatuksesi kukkasiin sytyt varmasti tästä. Ihanan romanttinen heiluvahelmainen pidempi mekko, jossa on myös hiukan hihaa. Hiha on monelle aikuiselle naiselle pelastus juhlamekoissa, ja tässä mallissa onkin miellyttävä pieni hiha – se ei kuumenna liikaa lämpimänäkään kesäpäivänä, mutta antaa vähän peittoa sitä haluavalle.

4. Onko tyylisi enemmänkin klassinen, ja juhlamekkonasi on usein pikkumusta? Miksi et siis valitsisi tästä klassikosta kotelomekkoa kesäväreissä. Kotelomekko juhlamekkona ei ahdista kesälläkään, koska kangas on ihanan joustavaa.

kolme mekkoa valkoisella taustalla

Joustavat mekot kesän lämpöön!

5. Joustava ja kevyt juhlamekko on helppo pakata mukaan, ja jos materiaali vieläpä ei rypisty helposti, on se täydellinen juhlamekko pidemmällekin matkalle. Kauniit sinisen sävyt ja säädettävyys antavat mahdollisuuden monen malliselle vartalolle valita juuri tämä mekko.

6. Kuka meistä ei tietäisi tunnetta, kun kesäkuumalla mekko liimaantuu jalkoihin? Tältä tunteelta pelastaa ohut ja ilmava vuori tai alusmekko. Tämä pitkä ihanuus sopii myös monelle vartalotyypille: niin kutsutut siipihihat ja anteeksiantava kankaan laskeutuminen ja leikkaus tekee tästä monen lempimallin. Ehkä ihan lyhyimmille täyspitkät helmat ovat haastavat.

kolme mekkoa valkoisella taustalla

7. Yksivärinen ja raikas juhlamekko toimii pohjana monenlaiselle korustamiselle ja näin myös monelle eri tyylille. Yksivärisen mekon voit asustamalla vaihtaa monenlaiseen kesäjuhlan sopivaksi. Joustava materiaali ja vartalolle edullinen leikkaus ovat plussaa!

8.  Trendikäs pitsimateriaali sopii myös kesänmekkoon. Kun valitset raikkaan ja kirkkaan värin, niin paksumpikaan pitsi ei tunnu yhtään tunkkaiselta tai painavalta materiaalilta.

9. Helmiä ja sifonkia yhdistettynä kaftaaniin – se on kesä parhaimmillaan! Kaftaanihan on malliltaan hyvin myös rannalla sopiva. Yhdistä korot ja pikkulaukku niin voit jatkaa hiekalta suoraan kesäjuhliin!

kolme mekkoa valkoisella taustalla

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *