13.04.2021 | Lukuaika: 3 minuuttia

Yksi Klingelin vahvuuksista on pluskoon muoti ja isot koot vaatteissa. Verkkokaupassamme on useita tuotemerkkejä, jotka ovat erikoistuneet juuri kurvikkaan vartalon linjoihin. Tätä blogikirjoitusta varten olemme katsastaneet kevään ja kesän mallistot ja valinneet omat pluskokoiset suosikkimme lämpeneviä säitä varten.

Haluamme erityisesti nostaa esiin tuotemerkit Angel of Style, Janet & Joyce ja Sara Lindholm, joiden kokovalikoima alkaa koosta 42 ja jatkuu aina kokoon 58. Väreillä leikittelevä tuotemerkkimme Miamoda on saatavana kokoon 62 asti, ja klassinen m.collection tarjoaa valikoimaa jopa kokoon 66 asti. Myös muissa tuotemerkeissä löydät kokoja kokoon 52 saakka.

Anna maksihelman heilahtaa

Maksimekossa on helppo tuntea olonsa hyvin pukeutuneeksi ja naiselliseksi. Pitkässä, helposti hulmuavassa helmassa on sitä jotain – ottaessasi askelia tunnet turvallisen helman, mutta samalla sen tarjoaman ihanan ilmavuuden. Oikealla puolella oleva mekko on merkiltään Sara Lindholm, ja se on valmistettu viskoosia ja elastaania sisältämästä jerseystä – yhdistelmä, joka on erittäin pehmeä ja joustava. Mallimme Nina on stailannut asunsa leveällä, sidottavalla vyöllä, joka on myös Sara Lindholm -mallistosta. Se korostaa kauniisti vyötäröä ja antaa mekolle tyköistuvamman vaikutelman. Vyö löytyy useissa eri väreissä, joten eri mekkoihin sopivia vöitä on helppo löytää. Sinulle, joka mieluusti jätät kesäsäillä sukkahousut kaappiin, haluamme vinkata lahkeellisista alushousuista, jotka löydät verkkokaupastamme aina kokoon 68 asti. Niiden avulla vältyt kuumien säiden aiheuttamilta hiertymiltä reisissä.


Linkki: Maksimekko 1, Maksimekko 2, Maksimekko 3, Maksimekko 4, Solmittava vyö

Paitamekko – mekkojen kameleontti

Paitamekon paras puoli on varmasti se, että sitä voi muunnella mielin määrin – riippuen siitä, mitä puet sen kanssa. Voit esimerkiksi pukea sen edestä avoimena aivan kuin paitapuseron ja yhdistellä siihen farkut tai muut housut. Jos haluat luoda rennon kesätyylin, voit yhdistää paitamekkoon mukavat leggingsit. Kun taas viimeistelet paitamekon trendikkäillä sandaleteilla ja jätät pois leggingsit saat hetkessä laitetumman tyylin, joka käy hyvin vaikka arjen työpukeutumiseen tai rennompaan illanviettoon. Mekon ulkonäköön saa vaihtelua myös sidottavalla vyöllä. Sidotko vyön somalle rusetille vai huomaamattomalle solmulle? Ja sidotko vyönsolmun eteen vai sivulle, tai kenties löysästi selkäpuolelle? Tyylejä on monia! Tätä pelkistetyn tyylikästä paitamekkoa, joka Ninalla on päällään kuvassa, löytyy kolmessa eri värissä. Kuosi koostuu kapeista pitkittäisistä raidoista, jotka pidentävät optisesti. Mekon materiaali sisältää elastaania, joka tekee materiaalista ihanan joustavan. Takakaarrokkeen alle sijoitettu selkälaskos antaa mekolle miellyttävästi väljyyttä. Sivusaumoihin piilotetut taskut ovat kätevät, mutta myös tyylikkäät.


Linkki: Mekko 1, Mekko 2, Mekko 3


Valkoiset housut? Minulleko…?

Valkoisiin housuihin on aina liittynyt pelonsekaista kunnioitusta. Meidän mielestämme tästä rimakauhusta on aika päästä yli, sillä ovathan valkoiset housut melkein kesäisemmät kuin kesä itse, ja ne toimivat mainiosti koosta riippumatta. Kun yhdistät valkoisiin housuihin värikkään paidan, on vaikutelma superraikas! Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman valkoisia housuja eri tyyleissä ja malleissa kapeista jeggingseistä ja farkuista aina vajaamittaisiin culottes-housuihin. Kuvan mallilla on päällään mukavat puuvillacaprit Janet & Joyce -mallistosta. Housuissa on mukava joustovyötärö sekä nauhakuja + sidottava nauha niin vyötäröllä kuin myös lahkeissa – yksityiskohtia, jotka antavat housuille leppoisan lomatyylin.


Linkki: Caprit, Farkut, Farkkucaprit, Housut


Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *