26.10.2018 | Lukuaika: 1 minuutti

Jos aiot hankkia syksyksi yhden uuden vaatekappaleen, niin panosta hameeseen! Mikään muu vaate ei vedä tyylikkyydessä vertoja hameelle. Ebban päällä kuvassa oleva ruutukuosinen hame on pitkäaikainen sijoitus. Seuraavassa kolme stailausvinkkiäni, jossa Ebban hame on pääroolissa:

Tyylivarma klassikko joka tilanteeseen

Pysyttele harmaansävyisessä väriskaalassa ja rakenna kokonaisuus sen ympärille. Anna hameen olla keskipisteenä ja yhdistä se harmaaseen pooloneuleeseen, harmaisiin paksuihin sukkahousuihin ja mustiin saappaisiin tai nilkkureihin. Viimeistele asu mustalla neuletakilla tai liivillä.

Lisää väriä harmaan rinnalle

Keskity hameen kuviointiin ja varasta viininpunainen sävy sen vivahteikkaasta ruudutuksesta. Valitse hameen kumppaniksi neulepusero, joka jäljittelee samaa syvänpunaista sävyä. Neulepusero saa mieluusti olla ”väljä ja mukava päällä”, jotta rento tyyli säilyy läpi linjan. Voit vahvistaa tätä vaikutelmaa työntämällä neuleen helmaa huolettomasti hameen vyötärön alle.

Trendikäs ponchotyyli

Yhdistä hameeseen valkoinen paitapusero, mustat paksut sukkahousut ja pitkävartiset saappaat. Tätä asua voit stailata poncholla ja suurella vyöllä. Paras valinta on kulmikas poncho, joka muistuttaa vilttiä. Erittäin trendikkään asukokonaisuuden saat, kun kokoat ponchon leveällä vyöllä vyötärölle.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti
  1. Kyllä. Hame on tyylikäs vaatekappale. Tykkään käyttää. Yhtä tärkeä kuin itse hame on sukkahousut, ja myös hameeseen sopiva yläosa. Hameenkäyttäjän ei sovi unohtaa sukkahousuja. Koru niinkun täällä lukee jossain Klingel-sivustolla. Alkaa olla jo paksumpien hameiden aika. Kuten myös sukkahousut saa olla jo vähän paksummat. Kuviolliseen villakangashameeseen yhdistän yleensä paksut tummat sukkahousut. Mielellään muut kuin mustat. Esim. viininpunaiset sukkahousut sopii oikein hyvin mustan hameen kanssa. Itselläni nyrkkisääntö on se, että jos on yksivärinen hame, laitan kuviosukkahousut ja päinvastoin. Erilaisia neuleita omistan useita. Näistä neljästä vaatekappaleesta (yläosa, hame, sukkahousut ja kengät) saa mielikuvituksellisia yhdistelmiä. Mukavinta kuitenkin säväyttää erilaisilla hame-sukkahousut
    kokonaisuuksilla.