19.08.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Temperamenttisen leijonan jälkeen on aika selvittää, millainen nainen paljastuu neitsyt-tähtimerkin takaa. Neitsyessä piilee aina jotakin salaperäistä, minkä vuoksi voi olla vaikeaa ottaa selvää, millainen persoona hän pohjimmiltaan on.  Mutta se tekee neitsyeen tutustumisesta pelkästään jännittävää – sanotaanhan, että syvissä vesissä ne isot kalat uivat!

Luonne

Neitsyellä on suurta ymmärrystä muita ihmisiä kohtaan, ja hänen terävä päänsä ja loistava organisointikykynsä tulevat nopeasti esille. Näistä ominaisuuksista on kiittäminen Merkurius-planeettaa. Neitsyt kehittää itseään mielellään ja osaa hyödyntää kykyjään parhaalla mahdollisella tavalla. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat eri taiteen lajit, erityisesti musiikki, kirjallisuus ja kuvataide. Taide ruokkii hänen sisäistä levollisuuttaan, joka säteilee myös hänen ympäristöönsä vaikuttaen siihen myönteisesti.

Neitsyt katsoo maailmaa avoimin silmin ja on iloinen voidessaan tehdä jotakin, joka ilahduttaa hänen kanssaihmisiään. Avuliaisuus on hänelle itsestäänselvyys, ja hän haluaa pienillä arjen teoilla tehdä maailmasta hieman paremman paikan elää. Jos ystäväpiirissäsi on neitsyt, voit huokaista helpotuksesta, sillä häneen voi luottaa täysin. Hän on aina valmis lohduttamaan ystäviään ja tietää heti, mitä tehdä. Hän ei arkaile puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Monista hienoista ominaisuuksistaan huolimatta neitsyt ei odota kehuja toisilta vaan on luonnostaan vaatimaton ja harvemmin kehuskelee omilla saavutuksillaan. Hän on läpikotaisin lady!   

Tyylilliset mieltymykset

Tyypillisen neitsyt-naisen tyyliä kuvaavat parhaiten sanat klassinen, naisellinen, elegantti ja aina lady-like. Hän on joka tilanteessa hyvin pukeutunut ja laittautunut sekä valmistautunut kaikenlaisiin tilanteisiin. Hänen tilavasta ja hyvässä järjestyksessä olevasta vaatekaapistaan löytyy suuri valikoima erilaisia kankaita ja materiaaleja. Pehmeästi laskeutuvat  » silkkimekot ja -puserot, tyylikkäästi leikatut housupuvut ja brokadikankaiset bleiserit huolehtivat vaihtelusta ja eleganssista hänen vaatekaapissaan.

Neitsyt osaa loihtia garderoobinsa aarteista nopeasti ja taitavasti sopivia asukokonaisuuksia. Hän on todellinen mestari yhdistelemään vaatteita ja hänen tyylinsä huomataan aina. Hän rakastaa ruutukuosia ja herkkiä kukkakuvioita ja yhdistelee niitä luontevasti yksivärisiin perusvaatteisiin. Hänen pettämätön tyylitajunsa tuo hänelle runsaasti huomiota ja kehuja, ja hän jakaa mielellään taitoaan antamalla tarvittaessa tyylivinkkejä. Hänellä on kyky saada muiden parhaat puolet esille omalla rehellisellä ja viehättävällä tavallaan.

Kodinsisustus

Neitsyt suosii niin vaatteissaan kuin sisustuksessaankin pehmeitä ja rauhallisia värejä. Hänen lempisävyjään ovat ruskea, valkoinen, pastellinsininen sekä maanvärit, kuten beige ja oliivi. Niiden rinnalla hän käyttää voimakkaita kontrasteja, kuten » purppuran- tai violetinvärisiä sisustustuotteita. Neitsyt tarvitsee ympärilleen avaruutta, joten hän kodissaan ei ole koskaan liikaa huonekaluja ja tavaraa. Hän valitsee huonekalut harkiten ja tietää jo etukäteen, mihin ne sopivat parhaiten niin, että tilankäyttö on mahdollisimman tehokasta.

Mukavuus on tärkeää neitsyelle. Hän valitsee kotiinsa klassisen elegantteja » sohvakalusteita ja suosii luonnonmateriaaleja, kuten puuta. Mukavan ja luonnollisen tyylin vastapainoksi hän viimeistelee kodin ilmeen moderneilla sisustuselementeillä, sillä hän tietää, että tyylien sekoituksesta muodostuu kiinnostava ja inspiroiva vaikutelma. Lisäksi hänen kodissaan nähdään nahkaisia ja » hopeisia yksityiskohtia. Näin muodostuu selkeyttä, kauneutta ja mukavuutta henkivä yleisilme, jonka ansiosta neitsyeen ystävien ja perheen on helppo viihtyä hänen luonaan.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia
    1. Hei, Hauskaa että kuvaus osuu kohdallasi. Tunnistettavia piirteitä on kyllä mukavaa etsiä horoskooppien maailmasta. Mukavaa päivän jatkoa sinulle!