21.09.2014 | Lukuaika: 1 minuutti

 

Kaukana ovat ne ajat, kun sadepäivän sattuessa jalkaan vetäistiin kuluneet littaan astutut lantsarit. Myöskään vanhat kunnon Nokian kumpparit eivät nykyisin ole ainoat kumisaappaat; useissa kodeissa näitä löytyi eteisestä jokaista kokoa. Kumisaappaat on yhdistetty pitkään lypsykengiksi ja työsaappaiksi, eli enemmänkin maaseudulle, kuin kaupunkiin  ja city-elämään kuuluviksi. Tänä päivänä naisten kumisaappaat ovat kuitenkin katu-uskottavat ja tosiaan jopa trendikkäät. Ajatus siitä, että sateella pitäisi, tai joutuisi pukeutumaan huonommin ei siis enää päde.

 

Oma tyyli myös sateella

Kumisaappaat ovat viimeisten vuosien aikana kokeneet nousukautensa, ja ovat päässeet cooleimpienkin pukeutujien vaatekaappiin. Suurin syy tähän on tietysti tarjonta; vuoden 2010 paikkeilla kumisaappaita on nimittäin alkanut löytyä tyylikkäämpänä ja muodikkaampanakin kauppojen hyllyiltä perus mustan Nokian tai värikkään Hai-saappaan vierestä. Tosi lapsenmielisille löytyy myös useita eri malleja, koska kyllähän sateella voi myös ihan reilusti hassutellakin. Näiden hauskojen saappaiden lisäksi löytyy myös tyylikkäitä, sirompia malleja. Osa näistä esim. korollisista kumisaappaista näyttää niin nahalta, että materiaali selviää varmuudella vain koittamalla. Tyylikkyyttä asuun voi lisätä vaikka klassisella kauluspaidalla ja farkuilla – ei sadesäälläkään tarvitse pukeutua vain verkkareihin tai huonoimpiinsa.

 

Naisellisia kumisaappaita tosiaan löytyy korollisina, rockimpaan tyyliin taas esim. biker-bootsien mallisia saappaita. Myöskään puolipohkeeseen ulottuva kumppari ei ole tänä päivänä todellakaan ainoa malli. Niiden rinnalla löytyy myös nilkkapituisia kumikenkiä tai ylipolven saappaita.  Valinnanvaraa siis riittää, koska muotisesongit ja –ilmiöt näkyvät nykyisin myös kumisaappaissa. Vaikka muu kenkämuoti toki muuttuu selvästi kumisaappaita enemmän, näkyvät kausivaihtelut kuitenkin yksityiskohdissa ja väreissä.

 

Vaikka kumisaappaat ovat kuinka in ja trendikkäät, kannattaa kuitenkin muistaa, että niistä on silmänilon lisäksi myös hyötyä. Sadesäällä on ihana kulkea jalat ja sukat kuivina – ja jos siihen kaupan päälle kumisaappaat ovat vielä tyylikkäät, mikä onkaan ihanampaa.

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia
  1. MISSÄ ON KOROLLISET POLVIPITUISET NAISTEN KUMISAAPPAAT NOKIA LENASAAPAS OLI KAUNIS

    1. Hei Visa, Nokian tuotteita ei ikävä kyllä löydy valikoimastamme. Tässä linkki kumisaapasvalikoimaamme. Toivottavasti sieltä löytyy miellyttävän malliset :)!