07.09.2017 | Lukuaika: 1 minuutti

Urheilukärpänen puri ja ehkäpä tavoitteena henkisen hyvinvoinnin lisäksi jopa muokata vähän vartaloa. Ongelma on usein se, että urheiluvaatteita on kuitenkin helpoin löytää siihen mahdollisesti toiveissa olevaan ”tulevaan kroppaan”, eli isokokoisia urheiluvaatteita ei ole ollut niin paljon markkinoilla. Onneksi asiat ovat selkeästi muuttumassa, ja upeita ja tyylikkäitä urheiluvaatteita on nykyisin tarjolla myös isoina kokoina. Urheiluvaate juuri sinun muotojesi mukaisesti ja sinun lajiasi ajatellen.

 

[10-09-17]

 

Puhun usein oman vartalon rakastamisesta ja sen tärkeydestä, että näin halutessaan sitä ei tarvitse peitellä – olkoon vartalo minkä kokoinen tahansa. Kaikilla vartalomalleilla on pukeutumisessa omat haasteensa, jotka vain on otettava huomioon asuja valitessa. Urheiluvaatteita valitessa pääasia on kuitenkin usein enemmänkin se laji, jota harrastetaan. Mieti onko kyseessä laji, jossa esim. kyykitään ylös-alas; älä siis valitse liian lyhyttä paitaa, ettet turhaudu koko ajan vetelemään paidan helmaa alas. Jos kyseessä on nopea liikkuminen, varmista että housun lahkeet eivät ole liian löysät, jotta niihin voi kompastua. Parhaissa urheiluvaatteissa on suoritusta parantavia teknisiä ominaisuuksia. Yksinkertaisuudessaan se tarkoittaa sitä, että kangas ei tunnun liian hikiseltä tai toisaalta viileältä urheillessa. Voit keskittyä täysillä tekemiseen, kun vaate hoitaa oman osansa.

Usein sanotaan tummien värien sopivan hyvin kurvikkaille vartaloille, mutta urheiluvaatteissa pikemminkin kirkkaat värit tuovat ihanasti energiaa ja positiivisuutta koko asuun. Tällä hetkellä urheiluvaatteet ovat sopiva valinta myös muuhun vapaa-aikaan – oikein asustettuna jopa työpaikalle. Muista kuitenkin, että ne todella hikiseen urheiluun tarkoitetut vaatteet kannattaa suosiolla jättää sinne jumppasali käyttöön.

Vaikka urheilemaan mennessäni olen täysin keskittynyt omaan suoritukseeni ja tekemiseeni, haluan silti näyttää hyvältä, jolloin myös oloni on mukava ja positiivinen. Uskon muillakin naisilla olevan sama asia. Vaikka läheskään kaikki urheilu ei todella ole välineurheilua, saa halutessaan silti olla naisellinen ja kaunis liikkuessaankin.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *