12.03.2017 | Lukuaika: 1 minuutti

Aikuisen naisen tyyli, trendikkyys, mukavuus. Mitä valitset? Onneksi nykyisin voit hyvin valita nämä kaikki. Trendikkyys ja mukavuus eivät nimittäin missään nimessä sulje toisiaan pois. Kiinnittämällä huomiota asujen leikkauksiin ja materiaaleihin voit saada kaiken. Valitsinkin pari erilaista vaatetta, joihin sopii täydellistä tämä ideologia: mukava ja trendikäs.

Mukavat housut eivät ole tyylittömät

Vai mitä sanot hyvin istuvista aikuiseen makuun sopivista housuista, jotka ovat kuitenkin mukavan tuntuiset päällä? Valitsemalla tarpeeksi joustavan materiaalin saat istuvat housut jotka kuitenkin ovat mukavat päällä.

Joustovyötärö on osalle ihmisistä kauhistus, mutta ihan turhaan. Jos joskus olenkin kuullut nuorempien naureskelevan tälle, niin on se saanut loppua jo kauan sitten. Joustovyötärö käy hyvin naisille, jotka eivät halua housujen olevan liian tiukat ja jos farkut ahdistavat. Ja niin kuin esimerkki osoittaa, ei tämäkään valinta ole yhtään vähemmän trendikäs. Mukavista housuista puhuttaessa en toki voi olla mainitsematta yhä vahvana jylläävää sporttimuotia. Muotivirtaus, joka on mukavan pukeutumisen ystävien ykköstrendi!

[12.03.17-1]

Tunikat ja rennot takit trendien huipulla

Tunikamallinen yläosa on miellyttävä vaihtoehto tiukempien housujen kaveriksi. Koska painotan nimenomaan tyylikkyyttä, ei sitä saa yhtään väheksyä mukavuuden rinnalla. Vaikka valitset päällesi rentoa ja mukavaa, muista silti » yleiset pukeutumiseen ja vartalotyyppeihin liittyvät ohjeet. Löysempi yläosa vaatii pääsääntöisesti kaverikseen istuvamman alaosan.

Myös nykyinen takkimuoti on mukavuutta suosiville ihanaa aikaa. Löysät ja rennot pidemmän malliset takit ovat omiaan tuomaan asuun sitä vaadittua mukavuutta, mutta muodikkuuden ehdoilla.

malli trenssitakissa

Onni on » hyvännäköiset saappaat, joissa pieni korko antaa ryhtiä, mutta ei tee kävelemisestä yhtään ”haastavampaa”. No, on se onni ehkä paljon muutakin, mutta laadukkaat ja ajattomat saappaat ovat joka tapauksessa kauniit ja katseen kestävät.

PS. Halusin kuitenkin nostaa yhden mukavan ja hyvännäköisen puhtaasti oloasun esille, vai mitä sanotte tästä sympaattisesta kotiasusta:

malli oloasussa

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia
  1. paola farkut siihen voisitte lisätä kun myös etupuolelta se olisi todella hyvä asia asiakkasitten suhteen terv leif lindros

    1. Hei Leif! Pyrimme näyttämään tuotteistamme kuvia useammasta kuvakulmasta. Tarkentaisitko, mistä farkuista kaipaisit lisäkuvia, niin lisään ne mielelläni tekstiin. Ystävällisin terveisin, Saija